Áron Ház Kft.
Áron Ház Kft.

CSOK Plusz

A CSOK Plusz, mely 2024. január elsejétől elérhető lesz, a CSOK-ot váltja fel, és számos újítást hoz a családtervezők és családosok számára. A legfontosabb változás, hogy a CSOK Plusz egy kamattámogatott hitel, 3% kamatlábbal. A hitelösszeg a vállalt gyerekek számától függ, például egy gyermek esetén 15 millió Ft, két gyermek esetén 30 millió Ft, három gyermek esetén pedig 50 millió Ft lehet. A hitel futamideje 10-25 év, és az első évben csak a kamatot kell fizetni.

A támogatások is változtak: a második és harmadik vállalt gyermek után 10 millió Ft-ot elengednek a hitelösszegből. A törlesztés szüneteltethető, de csak egy évig, a kisgyermek születése után. A hitelt csak lakásvásárlásra, lakásbővítésre vagy építkezésre lehet felhasználni, és az önerő aránya az ingatlantól függően 10% vagy 20%.

A CSOK Pluszt nemcsak vállalt gyermekekre lehet igényelni, de legalább egy vállalt gyermeknek lennie kell köztük. Az édesanya az igénylés időpontjában nem lehet idősebb, mint 41 év, kivéve, ha a magzat már 12 hetes, akkor 2 évig lehetőség van az idősebb édesanyáknak is a hitelfelvételre. Az örökbefogadott gyermekre is felvehető a CSOK Plusz.

Aki már felvette a korábbi CSOK-ot, csak akkor igényelheti a CSOK Pluszt, ha teljesítette az összes feltételt és lezárta a korábbi hitelt. CSOK hitel esetén pedig először vissza kell fizetni a hitelösszeget, mielőtt igénybe lehetne venni a CSOK Pluszt. Ha valaki még nem teljesítette a vállalt gyerekszámot, de visszafizeti a CSOK-ot, utána jogosult lesz a CSOK Plusz igénylésére.

Árajánlat

Amennyiben egyedi árajánlatra van szüksége, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk, készséggel állunk rendelkezésére

Ajánlatkérés

Vásárlói vélemények

Az Áronház kft. egy újpesti panel teljes körű felújítása során az ablakok, a beltéri ajtók és a bejárati ajtók cseréjét végezte nálunk. Az ablakok és a bejárati ajtó cseréje a felújítás első lépése volt, a beltéri ajtók pedig az utolsó. A munkálatokat az előre megbeszélt menetrend szerint, a határidőket betartva végezték el, ami egy ilyen felújítás során nagyon fontos. A tapasztalt és kulturált beépítőbrigád precíz, minőségi munkát végzett. Az ügyintézők nagyon segítőkészek, és hatékonyan dolgoznak. Csak ajánlani tudom őket.


Vásárló: K. Gábor

Tisztelt Áron Ház Kft!

Családi házunk kültéri bejárati ajtajának cseréjét rendeltem meg Önöknél. Köszönetemet szeretném kifejezni Cégük dolgozóinak, amiért a munkát nemcsak jól, hanem precízen, határidőre és szakszerűen végezték el. A megrendeléstől a kivitelezésig mindent korrektül és udvariasan bonyolítottak le teljes megelégedettségünkre! Munkájukhoz jó egészséget kívánunk!

Üdvözlettel

B. Éva
 


Vásárló: B. Éva

Az új műanyag nyílászárók jóvoltából az egész ház hőszigetelése nagyságrendekkel jobb lett, a hideg téli szoba már a múlté. Sokan mondták, hogy szó szerint a bőrömön érzem majd a változást, de nem gondoltam volna, hogy tényleg ekkora lesz a különbség, egyszerűen nincs huzat a lakásban az új ablakok jóvoltából. Nem utolsó sorban a vásárolt nyílászárók beépítése is mindenféle kellemetlenség nélkül megoldódott, a szakemberek hibátlan munkát végeztek.


Vásárló: M. Annamária

Egy közelmúltban vásárolt családi ház felújítása során a külső nyílászárók cseréjébe is belevágtunk. Ajánlás útján, első körben az Áron Ház Kft.-t választottam. Személyes értékesítés a budafoki bemutatóteremben meggyőző volt, minden kérdésemre konkrét válaszokat kaptam. Mind a műszaki kérdések, mind a nyílászárók cseréjének lebonyolítása egyértelművé vált, továbbá az igényeimet felmérve kaptam a megfelelő műszaki tartalommal rendelkező nyílászárókra árajánlatot. A döntést nagyban megkönnyítette más nyílászárós cégek hozzá állása az értékesítéshez, nem beszélve az Áron Háztól kapott kedvező árról. Az időpont egyeztetés nem volt „felesleges”, a beépítők pontosan érkeztek, munkájukat kifogástalanul végezték, különös figyelmet fordítva a lakásban található berendezések károkozásának elkerülésére. Természetesen saját tapasztalataim tekintetében az Áron Ház Kft.-t ajánlom majd minden ismerősömnek, amennyiben nyílászárók cseréjét tervezik!
 

Köszönettel:
K. Zoltán
 


Vásárló: K. Zoltán

Az Áron Ház Kft. két ablak és a hozzájuk tartozó párkányok és takarólécek beépítését végezte otthonunkban. Köszönöm szépen! Nagyon szép munkát kaptam! A dolgozók nagyon szépen és tisztán dolgoztak. Nagyon meg vagyok elégedve.


Vásárló: O. Edina

A lakás teljes körű felújításának végén a beltéri ajtók cseréje maradt már csak hátra és a festés, kulcsfontosságú volt az ajtók időre történő leszállítása és beépítése. Történetesen ez maradéktalanul megvalósult, a fenyő ajtók minősége kiváló. A beépítés fázisa probléma nélkül zajlott, időre megérkeztek az urak és egy nap alatt beépítették mind a 6 fa beltéri ajtót. Köszönet a pontosságért és a minőségi munkavégzésért az Áron Ház Kft.-nek!


Vásárló: H. Zoltán

Ajánlatkérés