Áron Ház Kft.
Áron Ház Kft.

CSOK Plusz

A CSOK Plusz, mely 2024. január elsejétől elérhető lesz, a CSOK-ot váltja fel, és számos újítást hoz a családtervezők és családosok számára. A legfontosabb változás, hogy a CSOK Plusz egy kamattámogatott hitel, 3% kamatlábbal. A hitelösszeg a vállalt gyerekek számától függ, például egy gyermek esetén 15 millió Ft, két gyermek esetén 30 millió Ft, három gyermek esetén pedig 50 millió Ft lehet. A hitel futamideje 10-25 év, és az első évben csak a kamatot kell fizetni.

A támogatások is változtak: a második és harmadik vállalt gyermek után 10 millió Ft-ot elengednek a hitelösszegből. A törlesztés szüneteltethető, de csak egy évig, a kisgyermek születése után. A hitelt csak lakásvásárlásra, lakásbővítésre vagy építkezésre lehet felhasználni, és az önerő aránya az ingatlantól függően 10% vagy 20%.

A CSOK Pluszt nemcsak vállalt gyermekekre lehet igényelni, de legalább egy vállalt gyermeknek lennie kell köztük. Az édesanya az igénylés időpontjában nem lehet idősebb, mint 41 év, kivéve, ha a magzat már 12 hetes, akkor 2 évig lehetőség van az idősebb édesanyáknak is a hitelfelvételre. Az örökbefogadott gyermekre is felvehető a CSOK Plusz.

Aki már felvette a korábbi CSOK-ot, csak akkor igényelheti a CSOK Pluszt, ha teljesítette az összes feltételt és lezárta a korábbi hitelt. CSOK hitel esetén pedig először vissza kell fizetni a hitelösszeget, mielőtt igénybe lehetne venni a CSOK Pluszt. Ha valaki még nem teljesítette a vállalt gyerekszámot, de visszafizeti a CSOK-ot, utána jogosult lesz a CSOK Plusz igénylésére.

Árajánlat

Amennyiben egyedi árajánlatra van szüksége, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk, készséggel állunk rendelkezésére

Ajánlatkérés

Vásárlói vélemények

A múlt hét folyamán két műanyag ablak lett nálam beszerelve. Az ablakok minősége kiváló, tökéletesen záródnak és nyílnak. A beépítő kollégák az előre megbeszélt időpontban érkeztek, feladatukat remekül ellátták, gyorsan és profin dolgoztak, minden ablakot szakszerűen, kellő odafigyeléssel helyeztek el.

Köszönettel : János
 


Vásárló: N. János

Az újonnan beépített műanyag ablakoknak köszönhetően rengeteget javult a lakás hőszigetelése. Most már nem csak télen van meleg a szobában, hanem a nyári hónapok alatt a műanyag ablakok kellemesen hűvösen is tartják a szobákat. Maximálisan meg vagyok elégedve az Áron Ház Kft.-től kapott szolgáltatásokkal, mind a termékekre, mind a beépítő szakemberek munkájára vonatkozóan.

Köszönettel: H. Mária


Vásárló: H. Mária

Egy frissen vett balatoni ház felújitási munkálatai közül az első volt a külső nyilászárók kicseréltetése. Egy ajánlás alapján, elsők között Önöket kértem meg egy árajánlatra. Újpesti üzletükben, Gál Pongrác személyében igazán kellemes és konpetens tárgyalópetnerre találtam. Sikerült megállapodnunk egy műszaki megoldásban, ami -40 éve Németrországban épületgépész tervezöi gyakorlattal- megbizhatónak, korszerünek igérkezett, és más árajánlatokkal összehasonlitva árban is meggyőzött. Az első kidolgozás után többször tökéletesitettük az elgondolást, amig a megbizás létrejött. 

Ezen megbizás kifogástalan lebonyolitása után, a nyilászárók azóta is kifogástalanok, ez év tavaszán további megbizást adtam egy nagyobb ajtó-ablak kombinációra a kert felé, valamint 4 beltéri ajtó szállitására.

Kb. 2 hét mulva lesz ez is kivitelezve, izgalommal várom az eredményt és bizom benne, hogy ez úton sem fogok csalódni. A felújitás kapcsán még további 4 beltéri ajtó fogja a ház komfortosságát növelni. Úgy tervezem, hogy ennek megvalósitásában is Önök lesznek a partnereim.

Üdvezlettel:

B. István

Épületgépész tervezö


Vásárló: B. István

Az Áronház kft. egy újpesti panel teljes körű felújítása során az ablakok, a beltéri ajtók és a bejárati ajtók cseréjét végezte nálunk. Az ablakok és a bejárati ajtó cseréje a felújítás első lépése volt, a beltéri ajtók pedig az utolsó. A munkálatokat az előre megbeszélt menetrend szerint, a határidőket betartva végezték el, ami egy ilyen felújítás során nagyon fontos. A tapasztalt és kulturált beépítőbrigád precíz, minőségi munkát végzett. Az ügyintézők nagyon segítőkészek, és hatékonyan dolgoznak. Csak ajánlani tudom őket.


Vásárló: K. Gábor

Az Áron Ház Kft. két ablak és a hozzájuk tartozó párkányok és takarólécek beépítését végezte otthonunkban. Köszönöm szépen! Nagyon szép munkát kaptam! A dolgozók nagyon szépen és tisztán dolgoztak. Nagyon meg vagyok elégedve.


Vásárló: O. Edina

A műanyag nyílászárók cseréjét még június hónapban végezte el nálam az Áron Ház Kft., a helyszíni beépítő kollégák minden esetben profi módon, hiba nélkül végezték munkájukat. Nem utolsósorban pedig a beépített műanyag nyílászárók minősége is kifogástalan, így a tervezett teljes nyílászárócsere hátralévő részét is az Áron Ház Kft.-vel végeztetem. A beltéri ajtók milyenségéről és mennyiségéről, a munkálatok időpontjáról gyorsan sikerült megállapodnunk, bízom a további gördülékeny együttműködésben.


Vásárló: V. Antal

Ajánlatkérés