Áron Ház Kft.
Áron Ház Kft.

Lakossági napelem pályázat


Lakossági napelemes rendszerek támogatása és fűtési rendszerek elektrifikálása napelemes rendszerekkel kombinálva (RRF-6.2.1)

  Nyílászáró csere 100% vissza nem térítendő állami támogatással  

A nyertes pályázatok keretein belül a felhívás 2.1.2 pontja szerint
- Tetőszerkezetre helyezett, a tervezett fűtési rendszer ellátását célzó napelemes rendszer létesítése, fűtési rendszer elektrifikálása levegő-levegő, vagy levegő-víz hőszivattyúval villamosenergia tároló beépítése, nyílászáró csere tevékenységeket valósíthatnak meg.

(A 2.1.1 pontban foglalt tevékenység napelemes rendszer kialakítására korlátozódik, melyben cégünk közvetlenül nem érintett, mivel nyílászáró cserét ez a kiírás nem tartalmaz.

Bővebb tájékoztatással, a partnereink címszó alatt található napelemes rendszereket kivitelező partnereink tudnak szolgálni ebben a vonatkozásban.)

VAGYIS

  Ha Ön pályázik és elnyeri a támogatást akár „ingyen” hozzájuthat korszerű jól szigetelő nyílászáróihoz!


  Pályázzon és cseréljen nyílászárót akár 2.400.750,- forint 100%-os állami támogatással

Amennyiben Ön a felhívás 2.1.2 pont szerinti tevékenységeket választja, megfelel a pályázatban előírt feltételeknek és lakásának nyílászárói nem felelnek meg a jelenlegi energetikai szabályoknak, mindenképp kapcsolatba kerülünk, mert ez esetben a nyílászáró csere kötelező része a pályázatban előírt tevékenységeknek (lásd itt)

  Hogy a legegyszerűbb elkezdeni?  

Ha nem kíván sok időt a szervezésre fordítani és szakértő kezekre bízná a projekt menedzselését, javasoljuk, hogy kezdje folyamatot szerződött partnerünknél, aki pályázat író partnerén keresztül összefogja az összes érintett tevékenységet. Ha megkapott minden információt és összeállt a vállalkozók listája, keresni fogjuk igényeinek pontosítása céljából.
Így a legegyszerűbb, ha azonban ön már kötött megállapodásokat más kivitelezőkkel, vagy önállóan óhajtja szervezni folyamatokat, a nyílászáró cserében természetesen állunk szíves rendelkezésére, írjon nekünk a napelem.palyazat@aronhaz.hu email címre!

VAGY

Kattintson ide, ha még egyszerűbben szeretné intézni és keresni fogjuk Önt!


Feltételek

A kivonatos feltétel rendszert ide kattintva tekintheti meg, röviden összefoglaltuk Önnek.
A részletes feltételeket a mindenkor frissített pályázati felhívásban tekintheti meg.

Pályázati Kapcsolatfelvételi űrlap

Kérjük válasszon az alábbi lehetőségek közül, illetve töltse ki a kötelező mezőket, hogy segíthessünk!

Nincs még kivitelezőm, komplex, mindent felölelő megoldás érdekel
- Budapest és Pest-megye
« Válasszon »
Csak nyílászáró cserére keresek kivitelezőt
– Budapest és Pest-megye
Név:*
Település:*
Telefon:*
E-mail:*
Üzenet:*
 

Elolvastam és elfogadom a
# Süti szabályzatot és az
# Adatvédelmi szabályzatot!

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. Kérjük figyelmesen töltsék ki a mezőket, a későbbi gördülékeny kapcsolattartás érdekében.
  Partnereink a pályázat kivitelezésében:

Napelemes rendszerek:


Extreme Solar Kft. – Segítenek a pályázati folyamat menedzselésében (pályázatírás, tanúsítványok beszerzése, fűtésrendszer kivitelező kapcsolatok)


Feltételek kivonatosan

Az alábbi egyszerűsített feltétel lista az RRF-6.2.1 sz. pályázat 2. verziója alapján készült
A pályázatot azon nagykorú természetes személy nyújthatja be, aki
A jövedelmi előírás értelmében azon háztartás egyik nagykorú tagja nyújthat be pályázatot, amely háztartásnál a beruházással érintett ingatlan 2021. augusztus 30-i állapot szerinti természetes személy tulajdonosai közül a 2020. évben jövedelemmel rendelkezők 2020. évi, a személyijövedelemadó-bevallás szerinti összevont jövedelmének egy főre jutó összege 0 forint és 4.850.000 forint közé esik.

A jövedelmi előírás teljesítéséhez csak a tulajdonosokat kell figyelembe venni (a pályázat benyújtásakor aktuális tulajdonosokat), az állandó lakcímmel/tartózkodási hellyel oda bejelentettek számával nem kell számolni az egy főre jutó jövedelem esetén.

Ugyanazon személy csak egy ingatlanra nyújthat be támogatást, illetve ugyanazon ingatlan/albetét esetén csak egy pályázat kapcsán nyújtható támogatás.

A pályázatok elbírálása során a pályázók pontértéket kapnak az alábbiak szerint:
az ingatlanban 2021. augusztus 30-i állapot szerint állandó lakcímmel rendelkező, 18. életévüket be nem töltött személyek (a továbbiakban: gyermekek) száma szerint:

a támogatásban részesíteni kívánt ingatlan fekvése szerinti járás fejlettsége a kedvezményezett járások besorolásáról szóló 290/2014. (XI. 26.) Korm. rendelet 2. számú melléklete alapján:

A pályázat különböző keretösszegekkel két eltérő műszaki tartalommal bíró tevékenységet támogat:

A pályázaton támogatást nyert személyek a beruházást csak olyan vállalkozással valósíthatják meg, amely egy kivitelezői listán szerepel. A támogatási kérelem benyújtásának feltétele a kivitelezővel megkötött előszerződés.

Részletes feltételek

Árajánlat

Amennyiben egyedi árajánlatra van szüksége, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk, készséggel állunk rendelkezésére

Ajánlatkérés

Vásárlói vélemények

Az új műanyag nyílászárók jóvoltából az egész ház hőszigetelése nagyságrendekkel jobb lett, a hideg téli szoba már a múlté. Sokan mondták, hogy szó szerint a bőrömön érzem majd a változást, de nem gondoltam volna, hogy tényleg ekkora lesz a különbség, egyszerűen nincs huzat a lakásban az új ablakok jóvoltából. Nem utolsó sorban a vásárolt nyílászárók beépítése is mindenféle kellemetlenség nélkül megoldódott, a szakemberek hibátlan munkát végeztek.


Vásárló: M. Annamária

A lakás teljes körű felújításának végén a beltéri ajtók cseréje maradt már csak hátra és a festés, kulcsfontosságú volt az ajtók időre történő leszállítása és beépítése. Történetesen ez maradéktalanul megvalósult, a fenyő ajtók minősége kiváló. A beépítés fázisa probléma nélkül zajlott, időre megérkeztek az urak és egy nap alatt beépítették mind a 6 fa beltéri ajtót. Köszönet a pontosságért és a minőségi munkavégzésért az Áron Ház Kft.-nek!


Vásárló: H. Zoltán

Egy frissen vett balatoni ház felújitási munkálatai közül az első volt a külső nyilászárók kicseréltetése. Egy ajánlás alapján, elsők között Önöket kértem meg egy árajánlatra. Újpesti üzletükben, Gál Pongrác személyében igazán kellemes és konpetens tárgyalópetnerre találtam. Sikerült megállapodnunk egy műszaki megoldásban, ami -40 éve Németrországban épületgépész tervezöi gyakorlattal- megbizhatónak, korszerünek igérkezett, és más árajánlatokkal összehasonlitva árban is meggyőzött. Az első kidolgozás után többször tökéletesitettük az elgondolást, amig a megbizás létrejött. 

Ezen megbizás kifogástalan lebonyolitása után, a nyilászárók azóta is kifogástalanok, ez év tavaszán további megbizást adtam egy nagyobb ajtó-ablak kombinációra a kert felé, valamint 4 beltéri ajtó szállitására.

Kb. 2 hét mulva lesz ez is kivitelezve, izgalommal várom az eredményt és bizom benne, hogy ez úton sem fogok csalódni. A felújitás kapcsán még további 4 beltéri ajtó fogja a ház komfortosságát növelni. Úgy tervezem, hogy ennek megvalósitásában is Önök lesznek a partnereim.

Üdvezlettel:

B. István

Épületgépész tervezö


Vásárló: B. István

Az Áron Ház Kft. két ablak és a hozzájuk tartozó párkányok és takarólécek beépítését végezte otthonunkban. Köszönöm szépen! Nagyon szép munkát kaptam! A dolgozók nagyon szépen és tisztán dolgoztak. Nagyon meg vagyok elégedve.


Vásárló: O. Edina

Tisztelt Áron Ház Kft!

Családi házunk kültéri bejárati ajtajának cseréjét rendeltem meg Önöknél. Köszönetemet szeretném kifejezni Cégük dolgozóinak, amiért a munkát nemcsak jól, hanem precízen, határidőre és szakszerűen végezték el. A megrendeléstől a kivitelezésig mindent korrektül és udvariasan bonyolítottak le teljes megelégedettségünkre! Munkájukhoz jó egészséget kívánunk!

Üdvözlettel

B. Éva
 


Vásárló: B. Éva

A múlt hét folyamán két műanyag ablak lett nálam beszerelve. Az ablakok minősége kiváló, tökéletesen záródnak és nyílnak. A beépítő kollégák az előre megbeszélt időpontban érkeztek, feladatukat remekül ellátták, gyorsan és profin dolgoztak, minden ablakot szakszerűen, kellő odafigyeléssel helyeztek el.

Köszönettel : János
 


Vásárló: N. János

Ajánlatkérés