Áron Ház Kft.
Áron Ház Kft.

Lakossági napelem pályázat


Lakossági napelemes rendszerek támogatása és fűtési rendszerek elektrifikálása napelemes rendszerekkel kombinálva (RRF-6.2.1)

  Nyílászáró csere 100% vissza nem térítendő állami támogatással  

A nyertes pályázatok keretein belül a felhívás 2.1.2 pontja szerint
- Tetőszerkezetre helyezett, a tervezett fűtési rendszer ellátását célzó napelemes rendszer létesítése, fűtési rendszer elektrifikálása levegő-levegő, vagy levegő-víz hőszivattyúval villamosenergia tároló beépítése, nyílászáró csere tevékenységeket valósíthatnak meg.

(A 2.1.1 pontban foglalt tevékenység napelemes rendszer kialakítására korlátozódik, melyben cégünk közvetlenül nem érintett, mivel nyílászáró cserét ez a kiírás nem tartalmaz.

Bővebb tájékoztatással, a partnereink címszó alatt található napelemes rendszereket kivitelező partnereink tudnak szolgálni ebben a vonatkozásban.)

VAGYIS

  Ha Ön pályázik és elnyeri a támogatást akár „ingyen” hozzájuthat korszerű jól szigetelő nyílászáróihoz!


  Pályázzon és cseréljen nyílászárót akár 2.400.750,- forint 100%-os állami támogatással

Amennyiben Ön a felhívás 2.1.2 pont szerinti tevékenységeket választja, megfelel a pályázatban előírt feltételeknek és lakásának nyílászárói nem felelnek meg a jelenlegi energetikai szabályoknak, mindenképp kapcsolatba kerülünk, mert ez esetben a nyílászáró csere kötelező része a pályázatban előírt tevékenységeknek (lásd itt)

  Hogy a legegyszerűbb elkezdeni?  

Ha nem kíván sok időt a szervezésre fordítani és szakértő kezekre bízná a projekt menedzselését, javasoljuk, hogy kezdje folyamatot szerződött partnerünknél, aki pályázat író partnerén keresztül összefogja az összes érintett tevékenységet. Ha megkapott minden információt és összeállt a vállalkozók listája, keresni fogjuk igényeinek pontosítása céljából.
Így a legegyszerűbb, ha azonban ön már kötött megállapodásokat más kivitelezőkkel, vagy önállóan óhajtja szervezni folyamatokat, a nyílászáró cserében természetesen állunk szíves rendelkezésére, írjon nekünk a napelem.palyazat@aronhaz.hu email címre!

VAGY

Kattintson ide, ha még egyszerűbben szeretné intézni és keresni fogjuk Önt!


Feltételek

A kivonatos feltétel rendszert ide kattintva tekintheti meg, röviden összefoglaltuk Önnek.
A részletes feltételeket a mindenkor frissített pályázati felhívásban tekintheti meg.

Pályázati Kapcsolatfelvételi űrlap

Kérjük válasszon az alábbi lehetőségek közül, illetve töltse ki a kötelező mezőket, hogy segíthessünk!

Kedves Ügyfelünk!

A pályázat II. ütemére 2022.09.12-től fogad be pályázatokat a pályázatot kiíró szerv. Tekintetbe véve az építőipart (és minden egyéb területet érintő) folyamatosan változó körülményeket, illetve azok kedvezőtlen kihatását az árakra – kivitelező- és beszállító partnereinkkel egyeztetve – arra a döntésre jutottunk, hogy a pályázat II. fordulójára beérkező megkeresések feldolgozását 2022 július közepétől kezdjük meg, mivel a ma kiadott árajánlatok – sajnos nagy biztonsággal mondhatjuk, hogy – jelenleg 15-20 napon belül elévülnek.

Érdemes azt is figyelembe venni, hogy az előző pályázati ciklus kezdetétől fogva a kiírás lényeges elemeit – a beadási időszak alatt is! - jelentősen módosította a kiíró szerv (pl. beadási határidők, pontozási rendszer, stb). Bízunk benne, hogy ez a gyakorlat megváltozik, de jelenleg nem lehetünk benne biztosak, hogy a kiírás lényeges elemei nem változnak-e időközben.

Figyelemmel a fentiekre, kérjük Önt, hogy a jelzett időponttól kezdődően vegye fel velünk a kapcsolatot napelemes pályázat kapcsán, hogy korrekt tájékoztatást nyújthassunk és naprakész ajánlattal segíthessük sikeres pályázatát!

Köszönjük szíves türelmét és megértését!

Nincs még kivitelezőm, komplex, mindent felölelő megoldás érdekel
- Budapest és Pest-megye
« Válasszon »
Csak nyílászáró cserére keresek kivitelezőt
– Budapest és Pest-megye
Név:*
Település:*
Telefon:*
E-mail:*
Üzenet:*
 

Elolvastam és elfogadom a
# Süti szabályzatot és az
# Adatvédelmi szabályzatot!

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. Kérjük figyelmesen töltsék ki a mezőket, a későbbi gördülékeny kapcsolattartás érdekében.
  Partnereink a pályázat kivitelezésében:

Napelemes rendszerek:


Extreme Solar Kft. – Segítenek a pályázati folyamat menedzselésében (pályázatírás, tanúsítványok beszerzése, fűtésrendszer kivitelező kapcsolatok)


Feltételek kivonatosan

Az alábbi egyszerűsített feltétel lista az RRF-6.2.1 sz. pályázat 2. verziója alapján készült
A pályázatot azon nagykorú természetes személy nyújthatja be, aki
A jövedelmi előírás értelmében azon háztartás egyik nagykorú tagja nyújthat be pályázatot, amely háztartásnál a beruházással érintett ingatlan 2021. augusztus 30-i állapot szerinti természetes személy tulajdonosai közül a 2020. évben jövedelemmel rendelkezők 2020. évi, a személyijövedelemadó-bevallás szerinti összevont jövedelmének egy főre jutó összege 0 forint és 4.850.000 forint közé esik.

A jövedelmi előírás teljesítéséhez csak a tulajdonosokat kell figyelembe venni (a pályázat benyújtásakor aktuális tulajdonosokat), az állandó lakcímmel/tartózkodási hellyel oda bejelentettek számával nem kell számolni az egy főre jutó jövedelem esetén.

Ugyanazon személy csak egy ingatlanra nyújthat be támogatást, illetve ugyanazon ingatlan/albetét esetén csak egy pályázat kapcsán nyújtható támogatás.

A pályázatok elbírálása során a pályázók pontértéket kapnak az alábbiak szerint:
az ingatlanban 2021. augusztus 30-i állapot szerint állandó lakcímmel rendelkező, 18. életévüket be nem töltött személyek (a továbbiakban: gyermekek) száma szerint:

a támogatásban részesíteni kívánt ingatlan fekvése szerinti járás fejlettsége a kedvezményezett járások besorolásáról szóló 290/2014. (XI. 26.) Korm. rendelet 2. számú melléklete alapján:

A pályázat különböző keretösszegekkel két eltérő műszaki tartalommal bíró tevékenységet támogat:

A pályázaton támogatást nyert személyek a beruházást csak olyan vállalkozással valósíthatják meg, amely egy kivitelezői listán szerepel. A támogatási kérelem benyújtásának feltétele a kivitelezővel megkötött előszerződés.

Részletes feltételek

  A PÁLYÁZATI KERETSZERZŐDÉS, VAGY ÖNERŐRŐL SZÓLÓ MEGÁLLAPODÁS 7.a PONTJÁBAN HIVATKOZOTT IDŐKÖZI ÁREMELKEDÉSEK MÉRTÉKE

 
Árváltozás dátuma TERMÉK TÍPUSOK, SZOLGÁLTATÁSOK
Műanyag nyílászárók Fa nyílászárók Tetőablakok Szolgáltatások
GEALAN   VEKA   KÖMMERLING
2022-09-07 % 4 % % % % %
2022-09-02 2 % % % % % %
2022-09-01 % % 9 % % % %
2022-07-08 3 % 3 % 2 % % % %
2022-06-10 3 % 3 % 4 % % % %
2022-05-27 % % % 8 % 32 % %
2022-05-04 3 % % % % % %
2022-05-04 % % 8 % % % %
2022-04-14 % 9 % % % % %
2022-03-30 8 % 2 % % % % %
2022-03-21 % % % 10 % % %
2022-03-11 % 5 % % % % %
2022-03-02 % % 3 % % % %
2022-03-02 5 % % % % % %
2022-02-23 % 7 % % % % %
2022-02-01 % % % 8 % % %
2022-01-27 6 % % % % % %
 
Áremelés mértéke a mai napig összesen: 33,98 % 37,82 % 28,62 % 28,3 % 32 % 0 %
Árajánlat

Amennyiben egyedi árajánlatra van szüksége, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk, készséggel állunk rendelkezésére

Ajánlatkérés

Vásárlói vélemények

A műanyag nyílászárók cseréjét még június hónapban végezte el nálam az Áron Ház Kft., a helyszíni beépítő kollégák minden esetben profi módon, hiba nélkül végezték munkájukat. Nem utolsósorban pedig a beépített műanyag nyílászárók minősége is kifogástalan, így a tervezett teljes nyílászárócsere hátralévő részét is az Áron Ház Kft.-vel végeztetem. A beltéri ajtók milyenségéről és mennyiségéről, a munkálatok időpontjáról gyorsan sikerült megállapodnunk, bízom a további gördülékeny együttműködésben.


Vásárló: V. Antal

A lakás teljes körű felújításának végén a beltéri ajtók cseréje maradt már csak hátra és a festés, kulcsfontosságú volt az ajtók időre történő leszállítása és beépítése. Történetesen ez maradéktalanul megvalósult, a fenyő ajtók minősége kiváló. A beépítés fázisa probléma nélkül zajlott, időre megérkeztek az urak és egy nap alatt beépítették mind a 6 fa beltéri ajtót. Köszönet a pontosságért és a minőségi munkavégzésért az Áron Ház Kft.-nek!


Vásárló: H. Zoltán

Az Áronház kft. egy újpesti panel teljes körű felújítása során az ablakok, a beltéri ajtók és a bejárati ajtók cseréjét végezte nálunk. Az ablakok és a bejárati ajtó cseréje a felújítás első lépése volt, a beltéri ajtók pedig az utolsó. A munkálatokat az előre megbeszélt menetrend szerint, a határidőket betartva végezték el, ami egy ilyen felújítás során nagyon fontos. A tapasztalt és kulturált beépítőbrigád precíz, minőségi munkát végzett. Az ügyintézők nagyon segítőkészek, és hatékonyan dolgoznak. Csak ajánlani tudom őket.


Vásárló: K. Gábor

Az új műanyag nyílászárók jóvoltából az egész ház hőszigetelése nagyságrendekkel jobb lett, a hideg téli szoba már a múlté. Sokan mondták, hogy szó szerint a bőrömön érzem majd a változást, de nem gondoltam volna, hogy tényleg ekkora lesz a különbség, egyszerűen nincs huzat a lakásban az új ablakok jóvoltából. Nem utolsó sorban a vásárolt nyílászárók beépítése is mindenféle kellemetlenség nélkül megoldódott, a szakemberek hibátlan munkát végeztek.


Vásárló: M. Annamária

A múlt hét folyamán két műanyag ablak lett nálam beszerelve. Az ablakok minősége kiváló, tökéletesen záródnak és nyílnak. A beépítő kollégák az előre megbeszélt időpontban érkeztek, feladatukat remekül ellátták, gyorsan és profin dolgoztak, minden ablakot szakszerűen, kellő odafigyeléssel helyeztek el.

Köszönettel : János
 


Vásárló: N. János

Egy közelmúltban vásárolt családi ház felújítása során a külső nyílászárók cseréjébe is belevágtunk. Ajánlás útján, első körben az Áron Ház Kft.-t választottam. Személyes értékesítés a budafoki bemutatóteremben meggyőző volt, minden kérdésemre konkrét válaszokat kaptam. Mind a műszaki kérdések, mind a nyílászárók cseréjének lebonyolítása egyértelművé vált, továbbá az igényeimet felmérve kaptam a megfelelő műszaki tartalommal rendelkező nyílászárókra árajánlatot. A döntést nagyban megkönnyítette más nyílászárós cégek hozzá állása az értékesítéshez, nem beszélve az Áron Háztól kapott kedvező árról. Az időpont egyeztetés nem volt „felesleges”, a beépítők pontosan érkeztek, munkájukat kifogástalanul végezték, különös figyelmet fordítva a lakásban található berendezések károkozásának elkerülésére. Természetesen saját tapasztalataim tekintetében az Áron Ház Kft.-t ajánlom majd minden ismerősömnek, amennyiben nyílászárók cseréjét tervezik!
 

Köszönettel:
K. Zoltán
 


Vásárló: K. Zoltán

Ajánlatkérés