Áron Ház Kft.
Áron Ház Kft.

Nyílászáró szakkereskedés

Cégemet 2010 tavaszán alapítottam, hivatalosan 2010. március 31-én jegyezte be a cégbíróság. Tervem szerint csak egy kicsike kis vállalkozást akartam létrehozni, évi pár tízmilliós forgalommal, amivel keresek annyit építőipari és cégvezetői tapasztalatom segítségével, hogy egy normális, talán a magyar átlagnál kicsit magasabb életszínvonalat és megélhetést tudok biztosítani családomnak. Tudtam, hogy rossz a gazdasági helyzet, a válság évről évre csak mélyül, de bíztam benne, hogy azért menni fog. Aztán ahogy a cég élete alakult, azt legszebb álmaimban sem reméltem volna. Valamiért az élet mögém állt, és úgy tolta és tolja előre a szekeret, ami máig hihetetlen számomra és nagyon hálás vagyok érte.

2017-ben már több mint 1.500 milliós forgalmat bonyolítottunk le, 50%-ban lakossági rendelésekből, meghaladva az 2.500db-os szerződésszámot. A vállalatirányítási rendszer bevezetése mellett, ami egyedülálló a nyílászáró kereskedő cégek életében, ismét nagy növekedést tervezünk. Mára már saját műanyagablak gyártó üzemmel rendelkezünk és már az alumínium ablak gyártósorunk is megvan. Ezen felül nyitottunk egy dekorfóliás beltéri ajtó nagykereskedést az ország egyik legnagyobb árukészletével, hogy még kevésbé kelljen függenünk a beszállítóinktól. A cég alapítása óta mindig az jelentette és jelenti a legnagyobb kihívást, hogy lépést tudjunk tartani fejlődésünkkel úgy, hogy közben a szolgáltatás színvonala és a rugalmasság ne csökkenjen, a hibák százalékos aránya ne nőjön. Igen, hibázunk is sajnos, viszont értékaránya csupán 0,5-1% között mozog, ami elég jónak mondható. Annak ellenére, hogy a munkakörök már teljesen különváltak (raktár, szállítás, garancia, felmérés, marketing, projektrészleg, területi üzletkötés, bolti értékesítés, pénzügy, beépítés, cégvezetés, műszaki osztály, szervezések, közép- és felsővezetői pozíciók, stb.), és már több mint 50-en vagyunk, sikerült megőrizni a családi légkört és a vevők felé a személyes kapcsolattartást. Idáig szinte minden pénzt a cég erősítésére és stabilitására fordítottunk. Az ingatlanok, teherautók, személyautók, szerszámok és eszközök saját tulajdonban vannak, és a cég működésének finanszírozását is saját tőkéből oldjuk meg. Ezáltal senkitől sem függünk, biztosan tudunk hosszútávra tervezni.

Köszönjük mind a közel 20000 vevőnknek, hogy minket választott a 2010-es nyitásunk óta, és ezzel elősegítette, hogy ilyen nagy utat járhattunk be.

Molnár Rudolf
tulajdonos

Vásárlói vélemények

A múlt hét folyamán két műanyag ablak lett nálam beszerelve. Az ablakok minősége kiváló, tökéletesen záródnak és nyílnak. A beépítő kollégák az előre megbeszélt időpontban érkeztek, feladatukat remekül ellátták, gyorsan és profin dolgoztak, minden ablakot szakszerűen, kellő odafigyeléssel helyeztek el.

Köszönettel : János
 


Vásárló: N. János

Az Áron Ház Kft. két ablak és a hozzájuk tartozó párkányok és takarólécek beépítését végezte otthonunkban. Köszönöm szépen! Nagyon szép munkát kaptam! A dolgozók nagyon szépen és tisztán dolgoztak. Nagyon meg vagyok elégedve.


Vásárló: O. Edina

Az újonnan beépített műanyag ablakoknak köszönhetően rengeteget javult a lakás hőszigetelése. Most már nem csak télen van meleg a szobában, hanem a nyári hónapok alatt a műanyag ablakok kellemesen hűvösen is tartják a szobákat. Maximálisan meg vagyok elégedve az Áron Ház Kft.-től kapott szolgáltatásokkal, mind a termékekre, mind a beépítő szakemberek munkájára vonatkozóan.

Köszönettel: H. Mária


Vásárló: H. Mária

A lakás teljes körű felújításának végén a beltéri ajtók cseréje maradt már csak hátra és a festés, kulcsfontosságú volt az ajtók időre történő leszállítása és beépítése. Történetesen ez maradéktalanul megvalósult, a fenyő ajtók minősége kiváló. A beépítés fázisa probléma nélkül zajlott, időre megérkeztek az urak és egy nap alatt beépítették mind a 6 fa beltéri ajtót. Köszönet a pontosságért és a minőségi munkavégzésért az Áron Ház Kft.-nek!


Vásárló: H. Zoltán

Tisztelt Áron Ház Kft!

Családi házunk kültéri bejárati ajtajának cseréjét rendeltem meg Önöknél. Köszönetemet szeretném kifejezni Cégük dolgozóinak, amiért a munkát nemcsak jól, hanem precízen, határidőre és szakszerűen végezték el. A megrendeléstől a kivitelezésig mindent korrektül és udvariasan bonyolítottak le teljes megelégedettségünkre! Munkájukhoz jó egészséget kívánunk!

Üdvözlettel

B. Éva
 


Vásárló: B. Éva

A műanyag nyílászárók cseréjét még június hónapban végezte el nálam az Áron Ház Kft., a helyszíni beépítő kollégák minden esetben profi módon, hiba nélkül végezték munkájukat. Nem utolsósorban pedig a beépített műanyag nyílászárók minősége is kifogástalan, így a tervezett teljes nyílászárócsere hátralévő részét is az Áron Ház Kft.-vel végeztetem. A beltéri ajtók milyenségéről és mennyiségéről, a munkálatok időpontjáról gyorsan sikerült megállapodnunk, bízom a további gördülékeny együttműködésben.


Vásárló: V. Antal

Ajánlatkérés