Áron Ház Kft.
Áron Ház Kft.

Hírek

Lenyűgöző színek – Gealan S8000IQ acrycolor

Lenyűgöző színek – Gealan S8000IQ acrycolor Az építőművészetben az esztétikát a formák, színek és anyagok tökéletes összhangja adja. Nem számít, hogy műemlék jellegű épületekről, modern lakóházakról vagy ipari felépítményekről beszélünk. A színes acrycolor nyílászáróknak a homlokzat kivitelezésekor nagy jelentősége van.

Az ilyen kivitelezésű épületek vonzzák a tekintetet, mintegy összetéveszthetetlen névjegyként szolgálva ezzel. Az ablakok a homlokzat fontos alkotóelemei, melyeknek ellen kell állnia az időjárási viszontagságoknak, napsütésnek és jelentős mechanikai behatásoknak. Ez a speciális, acrycolor felületkezelés ellenállóvá teszi a felületet a különböző időjárási viszontagságokkal szemben.


Elérhető RAL színek
1    Ablak szürke/RAL 7040
2    Palaszürke/RAL7015
3    Antracitszürke/RAL7016
4    Feketés barna 02/RAL8022
5    Szépia barna/RAL8014
6    Ezüst/RAL9007
7    Fehéralumínium/RAL90006

 

 Milyen további előnyőkkel szolgál az acrycolor réteg?
•    Nem festék
•    kb. 0,5 mm-el vastagabb minden lakkrétegnél
•    Karcolás mentes, nem érzékeny
•    Nem töredezik és nem pattogzik le
•    Elválaszthatatlan a profiltól
•    Ápolása egyszerű és könnyű


Már bizonyított minőség – Gealan S8000IQ acrycolor

Közel 30 éve gyártja a Gealan a színes acrycolor profilokat, koextrúziós eljárással. Ez az egyedi gyártási technika lényegesen különbözik más színezési eljárásoktól. A koextrúzió során a színes acrylréteg teljességgel elválaszthatatlanná válik a nyílászáró műanyag profiljától. Ezzel tartós, hosszú életű színtartó réteget kialakítva.
 

 

Magas visszaverődés – Gealan S8000IQ acrycolor
 

A fehér alapréteg az infravörös sugarakat áteresztő acrylréteg alatt teljesen vissza a napsugarakat. Ezáltal a profil átmelegedése minimálisra csökken. A hőmérsékleti különbségek, melyek a fehér és színes profil között keletkeznek, nagyon csekélyek.
 

Vásárlói vélemények

A múlt hét folyamán két műanyag ablak lett nálam beszerelve. Az ablakok minősége kiváló, tökéletesen záródnak és nyílnak. A beépítő kollégák az előre megbeszélt időpontban érkeztek, feladatukat remekül ellátták, gyorsan és profin dolgoztak, minden ablakot szakszerűen, kellő odafigyeléssel helyeztek el.

Köszönettel : János
 


Vásárló: N. János

Egy közelmúltban vásárolt családi ház felújítása során a külső nyílászárók cseréjébe is belevágtunk. Ajánlás útján, első körben az Áron Ház Kft.-t választottam. Személyes értékesítés a budafoki bemutatóteremben meggyőző volt, minden kérdésemre konkrét válaszokat kaptam. Mind a műszaki kérdések, mind a nyílászárók cseréjének lebonyolítása egyértelművé vált, továbbá az igényeimet felmérve kaptam a megfelelő műszaki tartalommal rendelkező nyílászárókra árajánlatot. A döntést nagyban megkönnyítette más nyílászárós cégek hozzá állása az értékesítéshez, nem beszélve az Áron Háztól kapott kedvező árról. Az időpont egyeztetés nem volt „felesleges”, a beépítők pontosan érkeztek, munkájukat kifogástalanul végezték, különös figyelmet fordítva a lakásban található berendezések károkozásának elkerülésére. Természetesen saját tapasztalataim tekintetében az Áron Ház Kft.-t ajánlom majd minden ismerősömnek, amennyiben nyílászárók cseréjét tervezik!
 

Köszönettel:
K. Zoltán
 


Vásárló: K. Zoltán

Az újonnan beépített műanyag ablakoknak köszönhetően rengeteget javult a lakás hőszigetelése. Most már nem csak télen van meleg a szobában, hanem a nyári hónapok alatt a műanyag ablakok kellemesen hűvösen is tartják a szobákat. Maximálisan meg vagyok elégedve az Áron Ház Kft.-től kapott szolgáltatásokkal, mind a termékekre, mind a beépítő szakemberek munkájára vonatkozóan.

Köszönettel: H. Mária


Vásárló: H. Mária

Az Áron Ház Kft. két ablak és a hozzájuk tartozó párkányok és takarólécek beépítését végezte otthonunkban. Köszönöm szépen! Nagyon szép munkát kaptam! A dolgozók nagyon szépen és tisztán dolgoztak. Nagyon meg vagyok elégedve.


Vásárló: O. Edina

Az új műanyag nyílászárók jóvoltából az egész ház hőszigetelése nagyságrendekkel jobb lett, a hideg téli szoba már a múlté. Sokan mondták, hogy szó szerint a bőrömön érzem majd a változást, de nem gondoltam volna, hogy tényleg ekkora lesz a különbség, egyszerűen nincs huzat a lakásban az új ablakok jóvoltából. Nem utolsó sorban a vásárolt nyílászárók beépítése is mindenféle kellemetlenség nélkül megoldódott, a szakemberek hibátlan munkát végeztek.


Vásárló: M. Annamária

Tisztelt Áron Ház Kft!

Családi házunk kültéri bejárati ajtajának cseréjét rendeltem meg Önöknél. Köszönetemet szeretném kifejezni Cégük dolgozóinak, amiért a munkát nemcsak jól, hanem precízen, határidőre és szakszerűen végezték el. A megrendeléstől a kivitelezésig mindent korrektül és udvariasan bonyolítottak le teljes megelégedettségünkre! Munkájukhoz jó egészséget kívánunk!

Üdvözlettel

B. Éva
 


Vásárló: B. Éva

Ajánlatkérés