Áron Ház Kft.
Áron Ház Kft.

Hírek

Lenyűgöző színek – Gealan S8000IQ acrycolor

Lenyűgöző színek – Gealan S8000IQ acrycolor Az építőművészetben az esztétikát a formák, színek és anyagok tökéletes összhangja adja. Nem számít, hogy műemlék jellegű épületekről, modern lakóházakról vagy ipari felépítményekről beszélünk. A színes acrycolor nyílászáróknak a homlokzat kivitelezésekor nagy jelentősége van.

Az ilyen kivitelezésű épületek vonzzák a tekintetet, mintegy összetéveszthetetlen névjegyként szolgálva ezzel. Az ablakok a homlokzat fontos alkotóelemei, melyeknek ellen kell állnia az időjárási viszontagságoknak, napsütésnek és jelentős mechanikai behatásoknak. Ez a speciális, acrycolor felületkezelés ellenállóvá teszi a felületet a különböző időjárási viszontagságokkal szemben.


Elérhető RAL színek
1    Ablak szürke/RAL 7040
2    Palaszürke/RAL7015
3    Antracitszürke/RAL7016
4    Feketés barna 02/RAL8022
5    Szépia barna/RAL8014
6    Ezüst/RAL9007
7    Fehéralumínium/RAL90006

 

 Milyen további előnyőkkel szolgál az acrycolor réteg?
•    Nem festék
•    kb. 0,5 mm-el vastagabb minden lakkrétegnél
•    Karcolás mentes, nem érzékeny
•    Nem töredezik és nem pattogzik le
•    Elválaszthatatlan a profiltól
•    Ápolása egyszerű és könnyű


Már bizonyított minőség – Gealan S8000IQ acrycolor

Közel 30 éve gyártja a Gealan a színes acrycolor profilokat, koextrúziós eljárással. Ez az egyedi gyártási technika lényegesen különbözik más színezési eljárásoktól. A koextrúzió során a színes acrylréteg teljességgel elválaszthatatlanná válik a nyílászáró műanyag profiljától. Ezzel tartós, hosszú életű színtartó réteget kialakítva.
 

 

Magas visszaverődés – Gealan S8000IQ acrycolor
 

A fehér alapréteg az infravörös sugarakat áteresztő acrylréteg alatt teljesen vissza a napsugarakat. Ezáltal a profil átmelegedése minimálisra csökken. A hőmérsékleti különbségek, melyek a fehér és színes profil között keletkeznek, nagyon csekélyek.
 

Vásárlói vélemények

A műanyag nyílászárók cseréjét még június hónapban végezte el nálam az Áron Ház Kft., a helyszíni beépítő kollégák minden esetben profi módon, hiba nélkül végezték munkájukat. Nem utolsósorban pedig a beépített műanyag nyílászárók minősége is kifogástalan, így a tervezett teljes nyílászárócsere hátralévő részét is az Áron Ház Kft.-vel végeztetem. A beltéri ajtók milyenségéről és mennyiségéről, a munkálatok időpontjáról gyorsan sikerült megállapodnunk, bízom a további gördülékeny együttműködésben.


Vásárló: V. Antal

Az Áron Ház Kft. két ablak és a hozzájuk tartozó párkányok és takarólécek beépítését végezte otthonunkban. Köszönöm szépen! Nagyon szép munkát kaptam! A dolgozók nagyon szépen és tisztán dolgoztak. Nagyon meg vagyok elégedve.


Vásárló: O. Edina

Az új műanyag nyílászárók jóvoltából az egész ház hőszigetelése nagyságrendekkel jobb lett, a hideg téli szoba már a múlté. Sokan mondták, hogy szó szerint a bőrömön érzem majd a változást, de nem gondoltam volna, hogy tényleg ekkora lesz a különbség, egyszerűen nincs huzat a lakásban az új ablakok jóvoltából. Nem utolsó sorban a vásárolt nyílászárók beépítése is mindenféle kellemetlenség nélkül megoldódott, a szakemberek hibátlan munkát végeztek.


Vásárló: M. Annamária

Egy frissen vett balatoni ház felújitási munkálatai közül az első volt a külső nyilászárók kicseréltetése. Egy ajánlás alapján, elsők között Önöket kértem meg egy árajánlatra. Újpesti üzletükben, Gál Pongrác személyében igazán kellemes és konpetens tárgyalópetnerre találtam. Sikerült megállapodnunk egy műszaki megoldásban, ami -40 éve Németrországban épületgépész tervezöi gyakorlattal- megbizhatónak, korszerünek igérkezett, és más árajánlatokkal összehasonlitva árban is meggyőzött. Az első kidolgozás után többször tökéletesitettük az elgondolást, amig a megbizás létrejött. 

Ezen megbizás kifogástalan lebonyolitása után, a nyilászárók azóta is kifogástalanok, ez év tavaszán további megbizást adtam egy nagyobb ajtó-ablak kombinációra a kert felé, valamint 4 beltéri ajtó szállitására.

Kb. 2 hét mulva lesz ez is kivitelezve, izgalommal várom az eredményt és bizom benne, hogy ez úton sem fogok csalódni. A felújitás kapcsán még további 4 beltéri ajtó fogja a ház komfortosságát növelni. Úgy tervezem, hogy ennek megvalósitásában is Önök lesznek a partnereim.

Üdvezlettel:

B. István

Épületgépész tervezö


Vásárló: B. István

Az Áronház kft. egy újpesti panel teljes körű felújítása során az ablakok, a beltéri ajtók és a bejárati ajtók cseréjét végezte nálunk. Az ablakok és a bejárati ajtó cseréje a felújítás első lépése volt, a beltéri ajtók pedig az utolsó. A munkálatokat az előre megbeszélt menetrend szerint, a határidőket betartva végezték el, ami egy ilyen felújítás során nagyon fontos. A tapasztalt és kulturált beépítőbrigád precíz, minőségi munkát végzett. Az ügyintézők nagyon segítőkészek, és hatékonyan dolgoznak. Csak ajánlani tudom őket.


Vásárló: K. Gábor

Tisztelt Áron Ház Kft!

Családi házunk kültéri bejárati ajtajának cseréjét rendeltem meg Önöknél. Köszönetemet szeretném kifejezni Cégük dolgozóinak, amiért a munkát nemcsak jól, hanem precízen, határidőre és szakszerűen végezték el. A megrendeléstől a kivitelezésig mindent korrektül és udvariasan bonyolítottak le teljes megelégedettségünkre! Munkájukhoz jó egészséget kívánunk!

Üdvözlettel

B. Éva
 


Vásárló: B. Éva

Ajánlatkérés