Áron Ház Kft.
Áron Ház Kft.

Hírek

Lenyűgöző színek – Gealan S8000IQ acrycolor

Lenyűgöző színek – Gealan S8000IQ acrycolor Az építőművészetben az esztétikát a formák, színek és anyagok tökéletes összhangja adja. Nem számít, hogy műemlék jellegű épületekről, modern lakóházakról vagy ipari felépítményekről beszélünk. A színes acrycolor nyílászáróknak a homlokzat kivitelezésekor nagy jelentősége van.

Az ilyen kivitelezésű épületek vonzzák a tekintetet, mintegy összetéveszthetetlen névjegyként szolgálva ezzel. Az ablakok a homlokzat fontos alkotóelemei, melyeknek ellen kell állnia az időjárási viszontagságoknak, napsütésnek és jelentős mechanikai behatásoknak. Ez a speciális, acrycolor felületkezelés ellenállóvá teszi a felületet a különböző időjárási viszontagságokkal szemben.


Elérhető RAL színek
1    Ablak szürke/RAL 7040
2    Palaszürke/RAL7015
3    Antracitszürke/RAL7016
4    Feketés barna 02/RAL8022
5    Szépia barna/RAL8014
6    Ezüst/RAL9007
7    Fehéralumínium/RAL90006

 

 Milyen további előnyőkkel szolgál az acrycolor réteg?
•    Nem festék
•    kb. 0,5 mm-el vastagabb minden lakkrétegnél
•    Karcolás mentes, nem érzékeny
•    Nem töredezik és nem pattogzik le
•    Elválaszthatatlan a profiltól
•    Ápolása egyszerű és könnyű


Már bizonyított minőség – Gealan S8000IQ acrycolor

Közel 30 éve gyártja a Gealan a színes acrycolor profilokat, koextrúziós eljárással. Ez az egyedi gyártási technika lényegesen különbözik más színezési eljárásoktól. A koextrúzió során a színes acrylréteg teljességgel elválaszthatatlanná válik a nyílászáró műanyag profiljától. Ezzel tartós, hosszú életű színtartó réteget kialakítva.
 

 

Magas visszaverődés – Gealan S8000IQ acrycolor
 

A fehér alapréteg az infravörös sugarakat áteresztő acrylréteg alatt teljesen vissza a napsugarakat. Ezáltal a profil átmelegedése minimálisra csökken. A hőmérsékleti különbségek, melyek a fehér és színes profil között keletkeznek, nagyon csekélyek.
 

Vásárlói vélemények

Tisztelt Áron Ház Kft!

Családi házunk kültéri bejárati ajtajának cseréjét rendeltem meg Önöknél. Köszönetemet szeretném kifejezni Cégük dolgozóinak, amiért a munkát nemcsak jól, hanem precízen, határidőre és szakszerűen végezték el. A megrendeléstől a kivitelezésig mindent korrektül és udvariasan bonyolítottak le teljes megelégedettségünkre! Munkájukhoz jó egészséget kívánunk!

Üdvözlettel

B. Éva
 


Vásárló: B. Éva

A múlt hét folyamán két műanyag ablak lett nálam beszerelve. Az ablakok minősége kiváló, tökéletesen záródnak és nyílnak. A beépítő kollégák az előre megbeszélt időpontban érkeztek, feladatukat remekül ellátták, gyorsan és profin dolgoztak, minden ablakot szakszerűen, kellő odafigyeléssel helyeztek el.

Köszönettel : János
 


Vásárló: N. János

Az Áron Ház Kft. két ablak és a hozzájuk tartozó párkányok és takarólécek beépítését végezte otthonunkban. Köszönöm szépen! Nagyon szép munkát kaptam! A dolgozók nagyon szépen és tisztán dolgoztak. Nagyon meg vagyok elégedve.


Vásárló: O. Edina

Az újonnan beépített műanyag ablakoknak köszönhetően rengeteget javult a lakás hőszigetelése. Most már nem csak télen van meleg a szobában, hanem a nyári hónapok alatt a műanyag ablakok kellemesen hűvösen is tartják a szobákat. Maximálisan meg vagyok elégedve az Áron Ház Kft.-től kapott szolgáltatásokkal, mind a termékekre, mind a beépítő szakemberek munkájára vonatkozóan.

Köszönettel: H. Mária


Vásárló: H. Mária

Egy frissen vett balatoni ház felújitási munkálatai közül az első volt a külső nyilászárók kicseréltetése. Egy ajánlás alapján, elsők között Önöket kértem meg egy árajánlatra. Újpesti üzletükben, Gál Pongrác személyében igazán kellemes és konpetens tárgyalópetnerre találtam. Sikerült megállapodnunk egy műszaki megoldásban, ami -40 éve Németrországban épületgépész tervezöi gyakorlattal- megbizhatónak, korszerünek igérkezett, és más árajánlatokkal összehasonlitva árban is meggyőzött. Az első kidolgozás után többször tökéletesitettük az elgondolást, amig a megbizás létrejött. 

Ezen megbizás kifogástalan lebonyolitása után, a nyilászárók azóta is kifogástalanok, ez év tavaszán további megbizást adtam egy nagyobb ajtó-ablak kombinációra a kert felé, valamint 4 beltéri ajtó szállitására.

Kb. 2 hét mulva lesz ez is kivitelezve, izgalommal várom az eredményt és bizom benne, hogy ez úton sem fogok csalódni. A felújitás kapcsán még további 4 beltéri ajtó fogja a ház komfortosságát növelni. Úgy tervezem, hogy ennek megvalósitásában is Önök lesznek a partnereim.

Üdvezlettel:

B. István

Épületgépész tervezö


Vásárló: B. István

A lakás teljes körű felújításának végén a beltéri ajtók cseréje maradt már csak hátra és a festés, kulcsfontosságú volt az ajtók időre történő leszállítása és beépítése. Történetesen ez maradéktalanul megvalósult, a fenyő ajtók minősége kiváló. A beépítés fázisa probléma nélkül zajlott, időre megérkeztek az urak és egy nap alatt beépítették mind a 6 fa beltéri ajtót. Köszönet a pontosságért és a minőségi munkavégzésért az Áron Ház Kft.-nek!


Vásárló: H. Zoltán

Ajánlatkérés