Áron Ház Kft.
Áron Ház Kft.

Hírek

A bőség zavara - bejárati ajtó választék az Áron Ház Kft.-nél

A bőség zavara - bejárati ajtó választék az Áron Ház Kft.-nél Az Áronház Kft. a bejárati ajtók terén is széles választékot kínál vásárlói számára. Az ajtók nem csak esztétikusak, hanem minden biztonsági feltételnek is maradéktalanul megfelelnek.

Az Áron Ház Kft. a bejárati ajtók terén - csakúgy, mint az egyéb nyílászárók esetében - is arra törekszik, hogy ne csak szép, hanem egyszerűen kezelhető és biztonságos termékeket bocsátson vásárlói rendelkezésére.

Ajtóink a klasszikus stílus mellett modern változatokban is megtalálhatóak, sőt a műanyag bejárati ajtók olyan széles választékban állnak vevőink rendelkezésére, hogy nincsenek könnyű helyzetben azok, akiknek választaniuk kell közülük. A termékek változatosságát tovább növeli, hogy igen széles panel- és üvegválasztékkal készülnek.

Törekszünk arra, hogy az általunk gyártott beltéri és kültéri, bejárati ajtók formailag is harmonizáljanak. Egyszerre tartjuk tehát szem előtt az igényes kivitelezést, a biztonsági szempontokat, és a változatos modellek bemutatását. 

Műanyag bejárati ajtajaink különös népszerűségnek örvendenek vásárlóink körében. A termékek többféle katedrál, tiffany és ólmozott üveggel is választhatók. A bejárati ajtók mellett vevőink rendelkezésére állunk felül- és oldalvilágítók nagy választékával is. Ajtajaink zárjának és a paneleknek a betöréssel szembeni ellenálló képessége vásárlóink igénye szerint fokozható.
Vásárlói vélemények

Egy frissen vett balatoni ház felújitási munkálatai közül az első volt a külső nyilászárók kicseréltetése. Egy ajánlás alapján, elsők között Önöket kértem meg egy árajánlatra. Újpesti üzletükben, Gál Pongrác személyében igazán kellemes és konpetens tárgyalópetnerre találtam. Sikerült megállapodnunk egy műszaki megoldásban, ami -40 éve Németrországban épületgépész tervezöi gyakorlattal- megbizhatónak, korszerünek igérkezett, és más árajánlatokkal összehasonlitva árban is meggyőzött. Az első kidolgozás után többször tökéletesitettük az elgondolást, amig a megbizás létrejött. 

Ezen megbizás kifogástalan lebonyolitása után, a nyilászárók azóta is kifogástalanok, ez év tavaszán további megbizást adtam egy nagyobb ajtó-ablak kombinációra a kert felé, valamint 4 beltéri ajtó szállitására.

Kb. 2 hét mulva lesz ez is kivitelezve, izgalommal várom az eredményt és bizom benne, hogy ez úton sem fogok csalódni. A felújitás kapcsán még további 4 beltéri ajtó fogja a ház komfortosságát növelni. Úgy tervezem, hogy ennek megvalósitásában is Önök lesznek a partnereim.

Üdvezlettel:

B. István

Épületgépész tervezö


Vásárló: B. István

Az újonnan beépített műanyag ablakoknak köszönhetően rengeteget javult a lakás hőszigetelése. Most már nem csak télen van meleg a szobában, hanem a nyári hónapok alatt a műanyag ablakok kellemesen hűvösen is tartják a szobákat. Maximálisan meg vagyok elégedve az Áron Ház Kft.-től kapott szolgáltatásokkal, mind a termékekre, mind a beépítő szakemberek munkájára vonatkozóan.

Köszönettel: H. Mária


Vásárló: H. Mária

Az Áronház kft. egy újpesti panel teljes körű felújítása során az ablakok, a beltéri ajtók és a bejárati ajtók cseréjét végezte nálunk. Az ablakok és a bejárati ajtó cseréje a felújítás első lépése volt, a beltéri ajtók pedig az utolsó. A munkálatokat az előre megbeszélt menetrend szerint, a határidőket betartva végezték el, ami egy ilyen felújítás során nagyon fontos. A tapasztalt és kulturált beépítőbrigád precíz, minőségi munkát végzett. Az ügyintézők nagyon segítőkészek, és hatékonyan dolgoznak. Csak ajánlani tudom őket.


Vásárló: K. Gábor

Tisztelt Áron Ház Kft!

Családi házunk kültéri bejárati ajtajának cseréjét rendeltem meg Önöknél. Köszönetemet szeretném kifejezni Cégük dolgozóinak, amiért a munkát nemcsak jól, hanem precízen, határidőre és szakszerűen végezték el. A megrendeléstől a kivitelezésig mindent korrektül és udvariasan bonyolítottak le teljes megelégedettségünkre! Munkájukhoz jó egészséget kívánunk!

Üdvözlettel

B. Éva
 


Vásárló: B. Éva

Az Áron Ház Kft. két ablak és a hozzájuk tartozó párkányok és takarólécek beépítését végezte otthonunkban. Köszönöm szépen! Nagyon szép munkát kaptam! A dolgozók nagyon szépen és tisztán dolgoztak. Nagyon meg vagyok elégedve.


Vásárló: O. Edina

A műanyag nyílászárók cseréjét még június hónapban végezte el nálam az Áron Ház Kft., a helyszíni beépítő kollégák minden esetben profi módon, hiba nélkül végezték munkájukat. Nem utolsósorban pedig a beépített műanyag nyílászárók minősége is kifogástalan, így a tervezett teljes nyílászárócsere hátralévő részét is az Áron Ház Kft.-vel végeztetem. A beltéri ajtók milyenségéről és mennyiségéről, a munkálatok időpontjáról gyorsan sikerült megállapodnunk, bízom a további gördülékeny együttműködésben.


Vásárló: V. Antal

Ajánlatkérés