Áron Ház Kft.
Áron Ház Kft.

Hírek

Hőszigetelt fa nyílászárók – csak természetesen

Hőszigetelt fa nyílászárók – csak természetesen A modern eljárásokkal megtervezett és elkészített természetes alapanyagú ablakok egyre népszerűbbek, hiszen sokak szerint esztétikusabbak bármely más anyagból készült termékeknél.

Redőny - ápol és eltakar

Redőny - ápol és eltakar Amennyiben megválasztottuk a megfelelő ablakokat, szükségünk lehet jó minőségű redőnyökre is, amelyek kellően védenek az erős napsütéstől, és biztonságérzetet is adhatnak.

Tetőtérbe tetőablak – keresse a legjobbat!

Tetőtérbe tetőablak – keresse a legjobbat! Igen kedveltek a tetőtéri szobákban és lakásokban a tetőablakok. Az Áron Ház Kft. kínálatában a legjobb minőségű, kiváló hőszigetelő hatású és dekoratív darabok találhatóak.

Beltéri ajtók – az otthonosság eszközei

Beltéri ajtók – az otthonosság eszközei A beltéri ajtók az Áron Ház Kft. legnépszerűbb termékei. Ennek az oka bizonyára az, hogy igen változatos formában rendelhetőek.

A bőség zavara - bejárati ajtó választék az Áron Ház Kft.-nél

A bőség zavara - bejárati ajtó választék az Áron Ház Kft.-nél Az Áronház Kft. a bejárati ajtók terén is széles választékot kínál vásárlói számára. Az ajtók nem csak esztétikusak, hanem minden biztonsági feltételnek is maradéktalanul megfelelnek.

Ablakkérdés – fából, vagy műanyagból?

Ablakkérdés – fából, vagy műanyagból? Igen praktikus a műanyag nyílászárók használata – sokan már azt választják –, de a vásárlók nagy része ragaszkodik a fából készült ajtókhoz és ablakokhoz. Lássuk, milyen tulajdonságokkal bírnak a...
29 / 30
Vásárlói vélemények

A lakás teljes körű felújításának végén a beltéri ajtók cseréje maradt már csak hátra és a festés, kulcsfontosságú volt az ajtók időre történő leszállítása és beépítése. Történetesen ez maradéktalanul megvalósult, a fenyő ajtók minősége kiváló. A beépítés fázisa probléma nélkül zajlott, időre megérkeztek az urak és egy nap alatt beépítették mind a 6 fa beltéri ajtót. Köszönet a pontosságért és a minőségi munkavégzésért az Áron Ház Kft.-nek!


Vásárló: H. Zoltán

Az újonnan beépített műanyag ablakoknak köszönhetően rengeteget javult a lakás hőszigetelése. Most már nem csak télen van meleg a szobában, hanem a nyári hónapok alatt a műanyag ablakok kellemesen hűvösen is tartják a szobákat. Maximálisan meg vagyok elégedve az Áron Ház Kft.-től kapott szolgáltatásokkal, mind a termékekre, mind a beépítő szakemberek munkájára vonatkozóan.

Köszönettel: H. Mária


Vásárló: H. Mária

A múlt hét folyamán két műanyag ablak lett nálam beszerelve. Az ablakok minősége kiváló, tökéletesen záródnak és nyílnak. A beépítő kollégák az előre megbeszélt időpontban érkeztek, feladatukat remekül ellátták, gyorsan és profin dolgoztak, minden ablakot szakszerűen, kellő odafigyeléssel helyeztek el.

Köszönettel : János
 


Vásárló: N. János

A műanyag nyílászárók cseréjét még június hónapban végezte el nálam az Áron Ház Kft., a helyszíni beépítő kollégák minden esetben profi módon, hiba nélkül végezték munkájukat. Nem utolsósorban pedig a beépített műanyag nyílászárók minősége is kifogástalan, így a tervezett teljes nyílászárócsere hátralévő részét is az Áron Ház Kft.-vel végeztetem. A beltéri ajtók milyenségéről és mennyiségéről, a munkálatok időpontjáról gyorsan sikerült megállapodnunk, bízom a további gördülékeny együttműködésben.


Vásárló: V. Antal

Az Áron Ház Kft. két ablak és a hozzájuk tartozó párkányok és takarólécek beépítését végezte otthonunkban. Köszönöm szépen! Nagyon szép munkát kaptam! A dolgozók nagyon szépen és tisztán dolgoztak. Nagyon meg vagyok elégedve.


Vásárló: O. Edina

Tisztelt Áron Ház Kft!

Családi házunk kültéri bejárati ajtajának cseréjét rendeltem meg Önöknél. Köszönetemet szeretném kifejezni Cégük dolgozóinak, amiért a munkát nemcsak jól, hanem precízen, határidőre és szakszerűen végezték el. A megrendeléstől a kivitelezésig mindent korrektül és udvariasan bonyolítottak le teljes megelégedettségünkre! Munkájukhoz jó egészséget kívánunk!

Üdvözlettel

B. Éva
 


Vásárló: B. Éva

Ajánlatkérés