Áron Ház Kft.
Áron Ház Kft.
Légbevezetők
Aereco és Titon Szellőzők, légbevezetők
Aereco és Titon Szellőzők, légbevezetők

Nyílászáró szakkereskedés

Aereco és Titon Szellőzők, légbevezetők

Szellőzők, légbevezetők

Mindennapi tevékenységeink (Pl.: főzés, fürdés) alkalmával akaratlanul is megnöveljük lakótereink páratartalmát. Egy bizonyos mennyiségig a levegő képes ezt megkötni, de amikor már telítődik, akkor a leghidegebb felületeken csapódik le (nyílászáró üvegfelületén vagy rosszabb esetben a falakon). Ez több probléma kialakulásához is vezethet. Az egyik ilyen, a nyílászáró üveg felületén megjelenő nedvesség, amely sok esetben le is folyhat a nyílászáróról és eláztathatja a párkányt, a falat, vagy akár a parkettát. Egy másik probléma a penész kialakulása, mely hosszútávon komoly egészségkárosodást okozhat, különösen a krónikus légúti betegségben szenvedőknél. Emellett szükségünk van friss levegőre, a jó közérzet megtartása miatt.

Az egyre korszerűbb és energiatudatosabb építési technológiák alkalmazásával (homlokzat-, tető hőszigetelés, hőszigetelt nyílászárók) csökkenthetjük a számláink összegét illetve az üvegházhatást okozó gázok mennyiségét. De ne feledjük, hogy a megfelelő szellőzés ebben az esetben még fontosabb szerepet kap.

Az ablakon át történő folyamatos szellőztetés sok esetben (Pl.: távollétünkben, alvás közben) nem kivitelezhető. Ezen kívül a téli fűtési szezonban sem hagyjuk szívesen nyitva hosszabb időre az ablakot, a lakás melegének benntartása érdekében.

A legtöbb típus utólag is beszerelhető, szinte mindegyiknél állítható a beáramló levegő iránya és mennyisége, akkor nyitjuk és zárjuk, amikor szükségesnek érezzük.Ajánlatkérés

TípusokBeépítése

Aereco és Titon Szellőzők, légbevezetők


Tartozékok:

Külső oldali esővédők, rovarrácsok
A külső esővédők az ablak-, illetve falszerkezetet, valamint a belső teret védik az időjárás viszontagságaitól, és a csapóeső bejutása ellen. Esztétikai szerepük is van: mutatósan takarják a szellőzőrést. Emellett hangcsillapító és rovarvédelmi funkciót is betöltenek.Árak:Árajánlat

Amennyiben egyedi árajánlatra van szüksége, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk, készséggel állunk rendelkezésére

Ajánlatkérés

Vásárlói vélemények

A lakás teljes körű felújításának végén a beltéri ajtók cseréje maradt már csak hátra és a festés, kulcsfontosságú volt az ajtók időre történő leszállítása és beépítése. Történetesen ez maradéktalanul megvalósult, a fenyő ajtók minősége kiváló. A beépítés fázisa probléma nélkül zajlott, időre megérkeztek az urak és egy nap alatt beépítették mind a 6 fa beltéri ajtót. Köszönet a pontosságért és a minőségi munkavégzésért az Áron Ház Kft.-nek!


Vásárló: H. Zoltán

A múlt hét folyamán két műanyag ablak lett nálam beszerelve. Az ablakok minősége kiváló, tökéletesen záródnak és nyílnak. A beépítő kollégák az előre megbeszélt időpontban érkeztek, feladatukat remekül ellátták, gyorsan és profin dolgoztak, minden ablakot szakszerűen, kellő odafigyeléssel helyeztek el.

Köszönettel : János
 


Vásárló: N. János

Tisztelt Áron Ház Kft!

Családi házunk kültéri bejárati ajtajának cseréjét rendeltem meg Önöknél. Köszönetemet szeretném kifejezni Cégük dolgozóinak, amiért a munkát nemcsak jól, hanem precízen, határidőre és szakszerűen végezték el. A megrendeléstől a kivitelezésig mindent korrektül és udvariasan bonyolítottak le teljes megelégedettségünkre! Munkájukhoz jó egészséget kívánunk!

Üdvözlettel

B. Éva
 


Vásárló: B. Éva

Az újonnan beépített műanyag ablakoknak köszönhetően rengeteget javult a lakás hőszigetelése. Most már nem csak télen van meleg a szobában, hanem a nyári hónapok alatt a műanyag ablakok kellemesen hűvösen is tartják a szobákat. Maximálisan meg vagyok elégedve az Áron Ház Kft.-től kapott szolgáltatásokkal, mind a termékekre, mind a beépítő szakemberek munkájára vonatkozóan.

Köszönettel: H. Mária


Vásárló: H. Mária

Az Áronház kft. egy újpesti panel teljes körű felújítása során az ablakok, a beltéri ajtók és a bejárati ajtók cseréjét végezte nálunk. Az ablakok és a bejárati ajtó cseréje a felújítás első lépése volt, a beltéri ajtók pedig az utolsó. A munkálatokat az előre megbeszélt menetrend szerint, a határidőket betartva végezték el, ami egy ilyen felújítás során nagyon fontos. A tapasztalt és kulturált beépítőbrigád precíz, minőségi munkát végzett. Az ügyintézők nagyon segítőkészek, és hatékonyan dolgoznak. Csak ajánlani tudom őket.


Vásárló: K. Gábor

A műanyag nyílászárók cseréjét még június hónapban végezte el nálam az Áron Ház Kft., a helyszíni beépítő kollégák minden esetben profi módon, hiba nélkül végezték munkájukat. Nem utolsósorban pedig a beépített műanyag nyílászárók minősége is kifogástalan, így a tervezett teljes nyílászárócsere hátralévő részét is az Áron Ház Kft.-vel végeztetem. A beltéri ajtók milyenségéről és mennyiségéről, a munkálatok időpontjáról gyorsan sikerült megállapodnunk, bízom a további gördülékeny együttműködésben.


Vásárló: V. Antal

Ajánlatkérés