Áron Ház Kft.
Áron Ház Kft.

Nyílászáró szakkereskedés

Laminált parketták

Laminált parketták Ha már teljeskörű felújításban gondolkodik, a jövőben nyílászárói kiválasztása és beszerelése mellett kollégáink a megfelelő laminált parketta kiválasztásában is segítségére lesznek, ugyanis tevékenységünk újabb körrel bővült!

Keresse az ízlésének színben, formában megfelelő parkettát, mi segítünk a típus kiválasztásában, hiszen termékeink skálája széleskörű. Intézzen mindent egy helyen, az Áron Ház Kft-nél, tekintse meg kínálatunkat!

Parketták


7 mm-es laminált parketta

Elsőként bemutatkozó termékünk HDF hordozóanyagú és cseresznye, juhar, bükk, dió, szilva, wenge, kőris, tölgy, akác színekben kapható. Főként padlófűtéses otthonokba, kis forgalommal rendelkező irodákba ajánljuk.
Nagy előnye, hogy rögzítése ragasztás nélkül történik, így nemcsak a parketta lerakása, de felszedése sem okoz problémát. A termék IP31(AC3/IC1) igénybevételi osztály besorolással rendelkezik.


8 mm-es laminált parketta

A HDF hordozóanyagú termék tölgy, dió, kőris, dió, bükk, körte, juhar, akác színekben kapható.
Szintén padlófűtéses otthonokhoz ajánljuk, valamint irodák, eladóterek közkedvelt parkettája.
Rögzítése ragasztás nélkül történik, így nemcsak a parketta lerakása, de későbbi esetleges felszedése sem okoz problémát. A termék IP32(AC4/IC2)igénybevételi osztály besorolással rendelkezik.


Premiumdiele 10mm-es laminált parketták

Premiumdiele 10mm-es laminált parketták A classic és natural touch típusú kapható szintén HDF hordozóanyagú parketta 10 mm-es anyagmagassággal rendelkezik.
A classic típus színválasztéka: tölgy, bükk, gesztenye, amazon;
a natural touch színválasztéka: juhar, hickory és tölgy, tehát bármely kedves vevőnk megtalálhatja az ízlésének megfelelő színvilágot. A padlófűtésre is alkalmas parketta lakóterekbe, irodákba, eladóterekbe kitűnő választás, felülete típustól függő színben és mintázatban, 1-soros, fugával.
Lerakása, felszedése szintén gyors, a parketta nem igényel ragasztást.
A termék IP32(AC4/IC2) igénybevételi osztály besorolással rendelkezik.


Csempemintás 8 mm-es laminált parketták

Csempemintás 8 mm-es laminált parketták A szintén padlófűtésre is alkalmas termék lakóterek, irodák, eladóterek minőségi parkettája lehet.
Színválasztéka egyedülálló, kapható Slate Black, Slate Untersberg Grey, Ferrum Dark, Nera Mokka, Ferrum Bright, Nera Grey, Ornamentbeton, Slate Untersberg Beige, Slate Beige, Milano, Cayman, Havanna, Cordovan Classic, Cordovan Creme színekben.
A matt felületű, egyosztású, 4 oldali fózolású, csempe mintázatú parketta szintén HDF hordozóanyagú.
A termék IP32(AC4/IC2) igénybevételi osztály besorolással rendelkezik.


Langdiele 8mm-es laminált parketták

Langdiele 8mm-es laminált parketták A Classic (tölgy), Natural touch (borovi fenyő) és Supersize (hemlock, tölgy, szil, juhar, gesztenye) színekben kapható parketta hordozóanyaga HDF.
Irodák, eladóterek, lakóterek közkedvelt parkettája felületének néhol antikolt fa hatású kiképezésével, amelyek a langdiele fuga tökéletesen kiegészít.
A padlófűtésre kiválóan alkalmas parketta szintén ragasztás nélkül fektethető le.
A termék IP32(AC4/IC2) igénybevételi osztály besorolással rendelkezik.


Mintás/magasfényű 10 mm-es laminált parketták

Mintás/magasfényű 10 mm-es laminált parketták A 4 oldalú fózolású HDF hordozóanyagú parketta színskálájából mindenki megtalálhatja a lakóteréhez, irodájához, vagy eladóteréhez illő valamint ízlésének megfelelő típust.
A parketta Playground, Seaport, Pirates, La Habana, Salt and Pepper, Roman numbers, Leaves, Wenge, Pekandió, Doussie, Paliszander, Hickory, Indiai alma, Zebrano színekben kapható.
Padlófűtésre alkalmas, lefektetése ragasztás nélkül történik.
A termék IP32(AC4/IC2) igénybevételi osztály besorolással rendelkezik.


Schmaldiele 10 mm-es laminált parketták

Schmaldiele 10 mm-es laminált parketták A Classic (bükk, wenge, zebrano, szilva) és Natural Touch (hickory, hemlock, tölgy, dió) színekben megvásárolható HDF hordozóanyagú parketta lakóterek, irodák, eladóterek praktikus kiegészítője lehet.
Különlegessége finom, apró pórusos felülete. Lefektetése ragasztás nélkül történik, padlófűtésre alkalmas.
A termék IP32(AC4/IC2) igénybevételi osztály besorolással rendelkezik.


Szegélylécek


Szegélylécek A 4 és 6 cm magas kivitelben kapható szegélyléceink az Ön által megvásárolt fajtájú parketta diszkrét, harmonikus elhelyezését segítik elő, biztosítva az átmenetet a lefektetett parketta és a fal között.
A szegélylécek elhelyezése ragasztás, csavarozás vagy szegecselés segítségével történhet, továbbá ajánljuk figyelmébe a Clips rögzítőket, amelyek a lécek falhoz rögzítésében nélkülözhetetlenek.


Szegélyléc kínálatunkból:Burkolatváltók

Burkolatváltók

A burkolatváltókat a következő típusokban forgalmazzuk:
- U-profil,
- H-profil,
- L-profil,
- lezáró profil,
- T-profil,
teraszajtóprofil, hagyományos burkolatváltó és lépcsőprofil.Laminált lap árlista

Laminált padlólap árlistánkat egyenlőre csak szaküzleteinkben érheti el, ahol megtekintheti a teljes termékválasztékot és ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére az Önnek megfelelő padlólap típusának és a hozzá tartozó/szükséges kiegészítők (szegélylécek, rögzítőelemek, dűbelek, burkolatváltók) kiválasztásában.Árajánlat

Amennyiben egyedi árajánlatra van szüksége, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk, készséggel állunk rendelkezésére

Ajánlatkérés

Vásárlói vélemények

Az új műanyag nyílászárók jóvoltából az egész ház hőszigetelése nagyságrendekkel jobb lett, a hideg téli szoba már a múlté. Sokan mondták, hogy szó szerint a bőrömön érzem majd a változást, de nem gondoltam volna, hogy tényleg ekkora lesz a különbség, egyszerűen nincs huzat a lakásban az új ablakok jóvoltából. Nem utolsó sorban a vásárolt nyílászárók beépítése is mindenféle kellemetlenség nélkül megoldódott, a szakemberek hibátlan munkát végeztek.


Vásárló: M. Annamária

Az Áronház kft. egy újpesti panel teljes körű felújítása során az ablakok, a beltéri ajtók és a bejárati ajtók cseréjét végezte nálunk. Az ablakok és a bejárati ajtó cseréje a felújítás első lépése volt, a beltéri ajtók pedig az utolsó. A munkálatokat az előre megbeszélt menetrend szerint, a határidőket betartva végezték el, ami egy ilyen felújítás során nagyon fontos. A tapasztalt és kulturált beépítőbrigád precíz, minőségi munkát végzett. Az ügyintézők nagyon segítőkészek, és hatékonyan dolgoznak. Csak ajánlani tudom őket.


Vásárló: K. Gábor

Tisztelt Áron Ház Kft!

Családi házunk kültéri bejárati ajtajának cseréjét rendeltem meg Önöknél. Köszönetemet szeretném kifejezni Cégük dolgozóinak, amiért a munkát nemcsak jól, hanem precízen, határidőre és szakszerűen végezték el. A megrendeléstől a kivitelezésig mindent korrektül és udvariasan bonyolítottak le teljes megelégedettségünkre! Munkájukhoz jó egészséget kívánunk!

Üdvözlettel

B. Éva
 


Vásárló: B. Éva

A múlt hét folyamán két műanyag ablak lett nálam beszerelve. Az ablakok minősége kiváló, tökéletesen záródnak és nyílnak. A beépítő kollégák az előre megbeszélt időpontban érkeztek, feladatukat remekül ellátták, gyorsan és profin dolgoztak, minden ablakot szakszerűen, kellő odafigyeléssel helyeztek el.

Köszönettel : János
 


Vásárló: N. János

Egy közelmúltban vásárolt családi ház felújítása során a külső nyílászárók cseréjébe is belevágtunk. Ajánlás útján, első körben az Áron Ház Kft.-t választottam. Személyes értékesítés a budafoki bemutatóteremben meggyőző volt, minden kérdésemre konkrét válaszokat kaptam. Mind a műszaki kérdések, mind a nyílászárók cseréjének lebonyolítása egyértelművé vált, továbbá az igényeimet felmérve kaptam a megfelelő műszaki tartalommal rendelkező nyílászárókra árajánlatot. A döntést nagyban megkönnyítette más nyílászárós cégek hozzá állása az értékesítéshez, nem beszélve az Áron Háztól kapott kedvező árról. Az időpont egyeztetés nem volt „felesleges”, a beépítők pontosan érkeztek, munkájukat kifogástalanul végezték, különös figyelmet fordítva a lakásban található berendezések károkozásának elkerülésére. Természetesen saját tapasztalataim tekintetében az Áron Ház Kft.-t ajánlom majd minden ismerősömnek, amennyiben nyílászárók cseréjét tervezik!
 

Köszönettel:
K. Zoltán
 


Vásárló: K. Zoltán

Az Áron Ház Kft. két ablak és a hozzájuk tartozó párkányok és takarólécek beépítését végezte otthonunkban. Köszönöm szépen! Nagyon szép munkát kaptam! A dolgozók nagyon szépen és tisztán dolgoztak. Nagyon meg vagyok elégedve.


Vásárló: O. Edina

Ajánlatkérés