Áron Ház Kft.
Áron Ház Kft.

Hírek

Válassza Európa megbízható márkáját, a Ditec garázskaput

Válassza Európa megbízható márkáját, a Ditec garázskaput Az itthon is kapható Ditec márka Európa egyik legnagyobb automata bejáratokat gyártó vállalkozása. A már négy évtizedes múltra visszatekintő vállalat automata berendezései hazánkban 20 éve jelen vannak.

Biztonságos Ditec garázskapu
A Ditec márkához hűen, a garázskapuk esetében elsősorban a minőségre és megbízhatóságra alapoz a cég. Minden egyes garázskapu rendelkezik az alapvető biztonsági megoldásokkal, ami a felhasználók kényelmét és védelmét segíti elő. Ennek megfelelően védett az oldalsó benyúlás-, valamint az ujjbecsípődés ellen, alap tartozék a rugótörés elleni biztosítás, ráadásul ez utóbbi kiegészíthető kábelszakadás elleni védelemmel is.


A Ditec, mint gyártó rendelkezik ISO 9001 minősítéssel, illetve megfelel a szigorú EN 13241-1 európai szabványnak is.
Az elmélet azonban mit sem ér gyakorlat nélkül, így minden Ditec garázskapu intenzíven tesztelésre kerül még a forgalomba hozatal előtt. A minőségbiztosítás így tökéletesen működik, Ön biztosan a megfelelőt fogja megkapni.
A tartósság jegyében született garázskapu minden fém eleme horganyzott, védett a rozsdásodás ellen. A görgők műanyag borításúak, csendesen és simán gördülnek. A garázskapu egyik fontos elemének tekinthető torziós rugók legalább 15 000 munkaciklussal rendelkeznek, de intenzívebb igénybevételhez választható a megnövelt, akár 100 000 ciklusú rugó is.

 

Kiváló tulajdonságokkal
Minden építkező vagy felújító tisztában van vele, hogy nem lehet elhanyagolni a hőszigetelés kérdést, főleg nem a ház legnagyobb nyílászárója esetén. A megfelelő érték segít reális keretek között tartani a kiadásokat és komfortosabbá varázsolni az életteret. Ennek szellemében érthető, ha a Ditec a garázskapuk gyártása során nagy hangsúlyt fektet a megfelelő hőszigetelésre. A szendvicspanelekből felépülő garázskapu bázisát egy poliuretán szigetelő hab alkotja. Így biztosítva kellemes hőmérsékletet még a leghidegebb téli időjárás  mellett is.


Nagy méretei miatt nagyon fontos az esztétikum, ezért a Ditec garázskapu többféle színben és mintázattal rendelhető. A közel 200 féle színvariáción túlmenően a hagyományos kazettás, vagy a modernebb széles-, illetve keskenybordás mintázat közül válogathatunk.


A kedvező ár elérése céljából a Ditec összeszerelő üzemet működtet Magyarországon, ahol az Ön szekcionált garázskapuja is készülni fog. Már csak a méretet, a színt és a mintázatot kell kiválasztania.
 

Vásárlói vélemények

Az újonnan beépített műanyag ablakoknak köszönhetően rengeteget javult a lakás hőszigetelése. Most már nem csak télen van meleg a szobában, hanem a nyári hónapok alatt a műanyag ablakok kellemesen hűvösen is tartják a szobákat. Maximálisan meg vagyok elégedve az Áron Ház Kft.-től kapott szolgáltatásokkal, mind a termékekre, mind a beépítő szakemberek munkájára vonatkozóan.

Köszönettel: H. Mária


Vásárló: H. Mária

Az új műanyag nyílászárók jóvoltából az egész ház hőszigetelése nagyságrendekkel jobb lett, a hideg téli szoba már a múlté. Sokan mondták, hogy szó szerint a bőrömön érzem majd a változást, de nem gondoltam volna, hogy tényleg ekkora lesz a különbség, egyszerűen nincs huzat a lakásban az új ablakok jóvoltából. Nem utolsó sorban a vásárolt nyílászárók beépítése is mindenféle kellemetlenség nélkül megoldódott, a szakemberek hibátlan munkát végeztek.


Vásárló: M. Annamária

A múlt hét folyamán két műanyag ablak lett nálam beszerelve. Az ablakok minősége kiváló, tökéletesen záródnak és nyílnak. A beépítő kollégák az előre megbeszélt időpontban érkeztek, feladatukat remekül ellátták, gyorsan és profin dolgoztak, minden ablakot szakszerűen, kellő odafigyeléssel helyeztek el.

Köszönettel : János
 


Vásárló: N. János

Tisztelt Áron Ház Kft!

Családi házunk kültéri bejárati ajtajának cseréjét rendeltem meg Önöknél. Köszönetemet szeretném kifejezni Cégük dolgozóinak, amiért a munkát nemcsak jól, hanem precízen, határidőre és szakszerűen végezték el. A megrendeléstől a kivitelezésig mindent korrektül és udvariasan bonyolítottak le teljes megelégedettségünkre! Munkájukhoz jó egészséget kívánunk!

Üdvözlettel

B. Éva
 


Vásárló: B. Éva

Az Áronház kft. egy újpesti panel teljes körű felújítása során az ablakok, a beltéri ajtók és a bejárati ajtók cseréjét végezte nálunk. Az ablakok és a bejárati ajtó cseréje a felújítás első lépése volt, a beltéri ajtók pedig az utolsó. A munkálatokat az előre megbeszélt menetrend szerint, a határidőket betartva végezték el, ami egy ilyen felújítás során nagyon fontos. A tapasztalt és kulturált beépítőbrigád precíz, minőségi munkát végzett. Az ügyintézők nagyon segítőkészek, és hatékonyan dolgoznak. Csak ajánlani tudom őket.


Vásárló: K. Gábor

Az Áron Ház Kft. két ablak és a hozzájuk tartozó párkányok és takarólécek beépítését végezte otthonunkban. Köszönöm szépen! Nagyon szép munkát kaptam! A dolgozók nagyon szépen és tisztán dolgoztak. Nagyon meg vagyok elégedve.


Vásárló: O. Edina

Ajánlatkérés