Áron Ház Kft.
Áron Ház Kft.

Hírek

Válassza Európa megbízható márkáját, a Ditec garázskaput

Válassza Európa megbízható márkáját, a Ditec garázskaput Az itthon is kapható Ditec márka Európa egyik legnagyobb automata bejáratokat gyártó vállalkozása. A már négy évtizedes múltra visszatekintő vállalat automata berendezései hazánkban 20 éve jelen vannak.

Biztonságos Ditec garázskapu
A Ditec márkához hűen, a garázskapuk esetében elsősorban a minőségre és megbízhatóságra alapoz a cég. Minden egyes garázskapu rendelkezik az alapvető biztonsági megoldásokkal, ami a felhasználók kényelmét és védelmét segíti elő. Ennek megfelelően védett az oldalsó benyúlás-, valamint az ujjbecsípődés ellen, alap tartozék a rugótörés elleni biztosítás, ráadásul ez utóbbi kiegészíthető kábelszakadás elleni védelemmel is.


A Ditec, mint gyártó rendelkezik ISO 9001 minősítéssel, illetve megfelel a szigorú EN 13241-1 európai szabványnak is.
Az elmélet azonban mit sem ér gyakorlat nélkül, így minden Ditec garázskapu intenzíven tesztelésre kerül még a forgalomba hozatal előtt. A minőségbiztosítás így tökéletesen működik, Ön biztosan a megfelelőt fogja megkapni.
A tartósság jegyében született garázskapu minden fém eleme horganyzott, védett a rozsdásodás ellen. A görgők műanyag borításúak, csendesen és simán gördülnek. A garázskapu egyik fontos elemének tekinthető torziós rugók legalább 15 000 munkaciklussal rendelkeznek, de intenzívebb igénybevételhez választható a megnövelt, akár 100 000 ciklusú rugó is.

 

Kiváló tulajdonságokkal
Minden építkező vagy felújító tisztában van vele, hogy nem lehet elhanyagolni a hőszigetelés kérdést, főleg nem a ház legnagyobb nyílászárója esetén. A megfelelő érték segít reális keretek között tartani a kiadásokat és komfortosabbá varázsolni az életteret. Ennek szellemében érthető, ha a Ditec a garázskapuk gyártása során nagy hangsúlyt fektet a megfelelő hőszigetelésre. A szendvicspanelekből felépülő garázskapu bázisát egy poliuretán szigetelő hab alkotja. Így biztosítva kellemes hőmérsékletet még a leghidegebb téli időjárás  mellett is.


Nagy méretei miatt nagyon fontos az esztétikum, ezért a Ditec garázskapu többféle színben és mintázattal rendelhető. A közel 200 féle színvariáción túlmenően a hagyományos kazettás, vagy a modernebb széles-, illetve keskenybordás mintázat közül válogathatunk.


A kedvező ár elérése céljából a Ditec összeszerelő üzemet működtet Magyarországon, ahol az Ön szekcionált garázskapuja is készülni fog. Már csak a méretet, a színt és a mintázatot kell kiválasztania.
 

Vásárlói vélemények

Egy közelmúltban vásárolt családi ház felújítása során a külső nyílászárók cseréjébe is belevágtunk. Ajánlás útján, első körben az Áron Ház Kft.-t választottam. Személyes értékesítés a budafoki bemutatóteremben meggyőző volt, minden kérdésemre konkrét válaszokat kaptam. Mind a műszaki kérdések, mind a nyílászárók cseréjének lebonyolítása egyértelművé vált, továbbá az igényeimet felmérve kaptam a megfelelő műszaki tartalommal rendelkező nyílászárókra árajánlatot. A döntést nagyban megkönnyítette más nyílászárós cégek hozzá állása az értékesítéshez, nem beszélve az Áron Háztól kapott kedvező árról. Az időpont egyeztetés nem volt „felesleges”, a beépítők pontosan érkeztek, munkájukat kifogástalanul végezték, különös figyelmet fordítva a lakásban található berendezések károkozásának elkerülésére. Természetesen saját tapasztalataim tekintetében az Áron Ház Kft.-t ajánlom majd minden ismerősömnek, amennyiben nyílászárók cseréjét tervezik!
 

Köszönettel:
K. Zoltán
 


Vásárló: K. Zoltán

Az új műanyag nyílászárók jóvoltából az egész ház hőszigetelése nagyságrendekkel jobb lett, a hideg téli szoba már a múlté. Sokan mondták, hogy szó szerint a bőrömön érzem majd a változást, de nem gondoltam volna, hogy tényleg ekkora lesz a különbség, egyszerűen nincs huzat a lakásban az új ablakok jóvoltából. Nem utolsó sorban a vásárolt nyílászárók beépítése is mindenféle kellemetlenség nélkül megoldódott, a szakemberek hibátlan munkát végeztek.


Vásárló: M. Annamária

Tisztelt Áron Ház Kft!

Családi házunk kültéri bejárati ajtajának cseréjét rendeltem meg Önöknél. Köszönetemet szeretném kifejezni Cégük dolgozóinak, amiért a munkát nemcsak jól, hanem precízen, határidőre és szakszerűen végezték el. A megrendeléstől a kivitelezésig mindent korrektül és udvariasan bonyolítottak le teljes megelégedettségünkre! Munkájukhoz jó egészséget kívánunk!

Üdvözlettel

B. Éva
 


Vásárló: B. Éva

Az újonnan beépített műanyag ablakoknak köszönhetően rengeteget javult a lakás hőszigetelése. Most már nem csak télen van meleg a szobában, hanem a nyári hónapok alatt a műanyag ablakok kellemesen hűvösen is tartják a szobákat. Maximálisan meg vagyok elégedve az Áron Ház Kft.-től kapott szolgáltatásokkal, mind a termékekre, mind a beépítő szakemberek munkájára vonatkozóan.

Köszönettel: H. Mária


Vásárló: H. Mária

Egy frissen vett balatoni ház felújitási munkálatai közül az első volt a külső nyilászárók kicseréltetése. Egy ajánlás alapján, elsők között Önöket kértem meg egy árajánlatra. Újpesti üzletükben, Gál Pongrác személyében igazán kellemes és konpetens tárgyalópetnerre találtam. Sikerült megállapodnunk egy műszaki megoldásban, ami -40 éve Németrországban épületgépész tervezöi gyakorlattal- megbizhatónak, korszerünek igérkezett, és más árajánlatokkal összehasonlitva árban is meggyőzött. Az első kidolgozás után többször tökéletesitettük az elgondolást, amig a megbizás létrejött. 

Ezen megbizás kifogástalan lebonyolitása után, a nyilászárók azóta is kifogástalanok, ez év tavaszán további megbizást adtam egy nagyobb ajtó-ablak kombinációra a kert felé, valamint 4 beltéri ajtó szállitására.

Kb. 2 hét mulva lesz ez is kivitelezve, izgalommal várom az eredményt és bizom benne, hogy ez úton sem fogok csalódni. A felújitás kapcsán még további 4 beltéri ajtó fogja a ház komfortosságát növelni. Úgy tervezem, hogy ennek megvalósitásában is Önök lesznek a partnereim.

Üdvezlettel:

B. István

Épületgépész tervezö


Vásárló: B. István

A műanyag nyílászárók cseréjét még június hónapban végezte el nálam az Áron Ház Kft., a helyszíni beépítő kollégák minden esetben profi módon, hiba nélkül végezték munkájukat. Nem utolsósorban pedig a beépített műanyag nyílászárók minősége is kifogástalan, így a tervezett teljes nyílászárócsere hátralévő részét is az Áron Ház Kft.-vel végeztetem. A beltéri ajtók milyenségéről és mennyiségéről, a munkálatok időpontjáról gyorsan sikerült megállapodnunk, bízom a további gördülékeny együttműködésben.


Vásárló: V. Antal

Ajánlatkérés