Áron Ház Kft.
Áron Ház Kft.

Hírek

Színes műanyag ablakok

Színes műanyag ablakok Napjainkban számos ügyfelünknek fontos szempont a vásárlás során, hogy a keresett nyílászárók esztétikusak legyenek. Természetesen továbbra is a fehér műanyag ablakok értékesítése történik túlnyomó többségben, azonban a gyártok, a felmerülő egyedi igényekre hatalmas színválasztékot tettek elérhetővé.

A homlokzat színével harmonizáló műanyag nyílászárók színválasztéka elképesztően gazdag, kedvére válogathat bárki az igazán extrém, kifinomultabb fautánzatú megjelenések között, melyek az ingatlan összhatását kifejezetten emelik, akár a külső és belső színek eltérésével egyaránt. Mindenképpen érdemes végiggondolni, hogy a választott szín mennyire felel meg a hosszú távú igényeinknek, esetleg nem választunk-e túl extrém színt nyílászáróinknak, amit pár év múlva már a pokolra kívánunk. Egy kevésbé különleges, sokkal inkább semlegesebb szín választása, hosszú távon okosabb döntés lehet, esetleg egy kellemes fautánzatú konstrukció végiggondolása. Természetesen egy színes fóliával továbbra is javíthatunk a hibás elképzelésen, azonban nem biztos, hogy szerencsés további pénzt áldozni pusztán az esztétikai megjelenésre. Továbbá egy elhamarkodott döntés, elképzelhető, hogy szabotálja a jövőbeni értékesítését az ingatlannak.
 

Vásárlói vélemények

Az Áronház kft. egy újpesti panel teljes körű felújítása során az ablakok, a beltéri ajtók és a bejárati ajtók cseréjét végezte nálunk. Az ablakok és a bejárati ajtó cseréje a felújítás első lépése volt, a beltéri ajtók pedig az utolsó. A munkálatokat az előre megbeszélt menetrend szerint, a határidőket betartva végezték el, ami egy ilyen felújítás során nagyon fontos. A tapasztalt és kulturált beépítőbrigád precíz, minőségi munkát végzett. Az ügyintézők nagyon segítőkészek, és hatékonyan dolgoznak. Csak ajánlani tudom őket.


Vásárló: K. Gábor

Az Áron Ház Kft. két ablak és a hozzájuk tartozó párkányok és takarólécek beépítését végezte otthonunkban. Köszönöm szépen! Nagyon szép munkát kaptam! A dolgozók nagyon szépen és tisztán dolgoztak. Nagyon meg vagyok elégedve.


Vásárló: O. Edina

Tisztelt Áron Ház Kft!

Családi házunk kültéri bejárati ajtajának cseréjét rendeltem meg Önöknél. Köszönetemet szeretném kifejezni Cégük dolgozóinak, amiért a munkát nemcsak jól, hanem precízen, határidőre és szakszerűen végezték el. A megrendeléstől a kivitelezésig mindent korrektül és udvariasan bonyolítottak le teljes megelégedettségünkre! Munkájukhoz jó egészséget kívánunk!

Üdvözlettel

B. Éva
 


Vásárló: B. Éva

Az új műanyag nyílászárók jóvoltából az egész ház hőszigetelése nagyságrendekkel jobb lett, a hideg téli szoba már a múlté. Sokan mondták, hogy szó szerint a bőrömön érzem majd a változást, de nem gondoltam volna, hogy tényleg ekkora lesz a különbség, egyszerűen nincs huzat a lakásban az új ablakok jóvoltából. Nem utolsó sorban a vásárolt nyílászárók beépítése is mindenféle kellemetlenség nélkül megoldódott, a szakemberek hibátlan munkát végeztek.


Vásárló: M. Annamária

Egy közelmúltban vásárolt családi ház felújítása során a külső nyílászárók cseréjébe is belevágtunk. Ajánlás útján, első körben az Áron Ház Kft.-t választottam. Személyes értékesítés a budafoki bemutatóteremben meggyőző volt, minden kérdésemre konkrét válaszokat kaptam. Mind a műszaki kérdések, mind a nyílászárók cseréjének lebonyolítása egyértelművé vált, továbbá az igényeimet felmérve kaptam a megfelelő műszaki tartalommal rendelkező nyílászárókra árajánlatot. A döntést nagyban megkönnyítette más nyílászárós cégek hozzá állása az értékesítéshez, nem beszélve az Áron Háztól kapott kedvező árról. Az időpont egyeztetés nem volt „felesleges”, a beépítők pontosan érkeztek, munkájukat kifogástalanul végezték, különös figyelmet fordítva a lakásban található berendezések károkozásának elkerülésére. Természetesen saját tapasztalataim tekintetében az Áron Ház Kft.-t ajánlom majd minden ismerősömnek, amennyiben nyílászárók cseréjét tervezik!
 

Köszönettel:
K. Zoltán
 


Vásárló: K. Zoltán

A lakás teljes körű felújításának végén a beltéri ajtók cseréje maradt már csak hátra és a festés, kulcsfontosságú volt az ajtók időre történő leszállítása és beépítése. Történetesen ez maradéktalanul megvalósult, a fenyő ajtók minősége kiváló. A beépítés fázisa probléma nélkül zajlott, időre megérkeztek az urak és egy nap alatt beépítették mind a 6 fa beltéri ajtót. Köszönet a pontosságért és a minőségi munkavégzésért az Áron Ház Kft.-nek!


Vásárló: H. Zoltán

Ajánlatkérés