Áron Ház Kft.
Áron Ház Kft.

Hírek

Széchenyi 2020

Széchenyi 2020 A hitelprogram célja a lakossági szektor épületenergetikai beruházásaihoz szükséges forrás rendelkezésre bocsátása lakóépületek energiahatékonyságának, valamint a lakóépületekhez kapcsolódó megújuló energiaforrás alkalmazásának növelése érdekében.

„Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitel”
(VEKOP-5.2.1-17)

A hitelprogram célja a lakossági szektor épületenergetikai beruházásaihoz szükséges forrás rendelkezésre bocsátása lakóépületek energiahatékonyságának, valamint a lakóépületekhez kapcsolódó megújuló energiaforrás alkalmazásának növelése érdekében.

Kölcsönfelvevő lehet:

  1. természetes személy
  2. társasház
  3. lakásszövetkezet

Támogathatóság:
azok a projektek támogathatók, amelyek megvalósítására, a támogatás felhasználására a Közép-Magyarország régióban kerül sor.



A hitelprogramról röviden


Keretösszeg: 9,41 milliárd Ft

Kamat: 0%/év

Futamidő: a kölcsönszerződés megkötésétől számított legfeljebb 20 év

Rendelkezésre tartási idő: a kölcsönszerződés megkötésétől számított legfeljebb 18 hónap

Önerő: a projekt elszámolható költségének minimum 10%-a

Kezelési költség, rendelkezésre tartási jutalék, előtörlesztési díj, szerződésmódosítási díj nem kerül felszámításra.

 

Támogatható tevékenységek természetes személy,  kölcsönfelvevő esetén

1.    Családi ház, lakóház, szabadon álló ház, sorház, ikerház, hétvégi ház és üdülőház korszerűsítése  

1.    Energiahatékonyság javítására vonatkozó tevékenységek
 

1.    fűtött és fűtetlen teret elválasztó, nyílászáró szerkezetnek minősülő épülethatároló szerkezetek cseréje/energia megtakarítást eredményező korszerűsítése (önállóan támogatható tevékenység)

2.    az épületek nyári hővédelmének javítása, árnyékoló vagy árnyékvető szerkezetek beépítése (kizárólag másik, önállóan támogatható tevékenységgel együtt támogathat)

3.    …



2.    Társasházi vagy lakásszövetkezeti lakás korszerűsítése


1. Energiahatékonyság javítására vonatkozó tevékenységek


4.    fűtött és fűtetlen teret elválasztó, nyílászáró szerkezetnek minősülő épülethatároló szerkezetek cseréje/energia megtakarítást eredményező korszerűsítése (önállóan támogatható tevékenység)

5.    az épületek nyári hővédelmének javítása, árnyékoló vagy árnyékvető szerkezetek beépítése (kizárólag másik, önállóan támogatható tevékenységgel együtt támogathat)

6.    …
 

Támogatható tevékenységek társasház és lakásszövetkezet kölcsönfelvevő esetén

 

1. Energiahatékonyság javítására vonatkozó tevékenységek


7.    fűtött és fűtetlen teret elválasztó, nyílászáró szerkezetnek minősülő      épülethatároló szerkezetek cseréje/energia megtakarítást eredményező korszerűsítése (önállóan támogatható tevékenység)

8.    az épületek nyári hővédelmének javítása, árnyékoló vagy árnyékvető szerkezetek beépítése (kizárólag másik, önállóan támogatható tevékenységgel együtt támogathat)

9.    …


Elszámolható költségek:

anyagköltség, munkadíj, szakértői, tervezői, eljárási költsége, műszaki ellenőrzés költsége, a nyilvánosság biztosításának költségei, projektmenedzsment-költségek, egyéb költségek (minden olyan munka költsége, amelynek elvégzése elengedhetetlen a kivitelezési munkákhoz, vagy a biztonságos működést, tűzvédelmet és az életveszély elhárítását szolgálja, valamint minden olyan költség, mely önerőként elszámolható, beleértve az ingatlanbiztosítás díját.

A hitelkérelem benyújtása

A hitelkérelem beadhatósága: 2017.04.24-2022.12.31.
A hitelkérelem kizárólag az MFB Zrt.-vel szerződéses kapcsolatban álló, megfelelő jogosítvánnyal rendelkező közvetítőhöz nyújtható be. A közvetítők listájáról a www.mfbpont.hu honlapon tájékozódhat.

További információ elérhető: MFB Zrt. 1051 –budapest, Nádor u. 31.
Telefon: 06-40-555-555
E-mail: ugyfelszolgalat@mfb.hu
 

Vásárlói vélemények

Az Áron Ház Kft. két ablak és a hozzájuk tartozó párkányok és takarólécek beépítését végezte otthonunkban. Köszönöm szépen! Nagyon szép munkát kaptam! A dolgozók nagyon szépen és tisztán dolgoztak. Nagyon meg vagyok elégedve.


Vásárló: O. Edina

A műanyag nyílászárók cseréjét még június hónapban végezte el nálam az Áron Ház Kft., a helyszíni beépítő kollégák minden esetben profi módon, hiba nélkül végezték munkájukat. Nem utolsósorban pedig a beépített műanyag nyílászárók minősége is kifogástalan, így a tervezett teljes nyílászárócsere hátralévő részét is az Áron Ház Kft.-vel végeztetem. A beltéri ajtók milyenségéről és mennyiségéről, a munkálatok időpontjáról gyorsan sikerült megállapodnunk, bízom a további gördülékeny együttműködésben.


Vásárló: V. Antal

A múlt hét folyamán két műanyag ablak lett nálam beszerelve. Az ablakok minősége kiváló, tökéletesen záródnak és nyílnak. A beépítő kollégák az előre megbeszélt időpontban érkeztek, feladatukat remekül ellátták, gyorsan és profin dolgoztak, minden ablakot szakszerűen, kellő odafigyeléssel helyeztek el.

Köszönettel : János
 


Vásárló: N. János

A lakás teljes körű felújításának végén a beltéri ajtók cseréje maradt már csak hátra és a festés, kulcsfontosságú volt az ajtók időre történő leszállítása és beépítése. Történetesen ez maradéktalanul megvalósult, a fenyő ajtók minősége kiváló. A beépítés fázisa probléma nélkül zajlott, időre megérkeztek az urak és egy nap alatt beépítették mind a 6 fa beltéri ajtót. Köszönet a pontosságért és a minőségi munkavégzésért az Áron Ház Kft.-nek!


Vásárló: H. Zoltán

Tisztelt Áron Ház Kft!

Családi házunk kültéri bejárati ajtajának cseréjét rendeltem meg Önöknél. Köszönetemet szeretném kifejezni Cégük dolgozóinak, amiért a munkát nemcsak jól, hanem precízen, határidőre és szakszerűen végezték el. A megrendeléstől a kivitelezésig mindent korrektül és udvariasan bonyolítottak le teljes megelégedettségünkre! Munkájukhoz jó egészséget kívánunk!

Üdvözlettel

B. Éva
 


Vásárló: B. Éva

Az új műanyag nyílászárók jóvoltából az egész ház hőszigetelése nagyságrendekkel jobb lett, a hideg téli szoba már a múlté. Sokan mondták, hogy szó szerint a bőrömön érzem majd a változást, de nem gondoltam volna, hogy tényleg ekkora lesz a különbség, egyszerűen nincs huzat a lakásban az új ablakok jóvoltából. Nem utolsó sorban a vásárolt nyílászárók beépítése is mindenféle kellemetlenség nélkül megoldódott, a szakemberek hibátlan munkát végeztek.


Vásárló: M. Annamária

Ajánlatkérés