Áron Ház Kft.
Áron Ház Kft.

Hírek

Gealan S8000IQ profilrendszerek a tökéletes lakókörnyezetért

Gealan S8000IQ profilrendszerek a tökéletes lakókörnyezetért Nyílászáró cserét tervez? Áttekintő cikkünk segít Önnek, könnyedén és gyorsan kiválasztani azt a nyílászárót, amely az Ön igényeinek leginkább megfelel. Az alapvető hőszigetelő és statikai tulajdonságok mellet új ablakát már optikai szempontok alapján is kiválaszthatja. Győződjön meg saját maga a Gealan nyílászáró rendszerek előnyeiről!

 

 

 

 

 

 

Sokoldalúság - Komfort - Klasszikus - Design - Takarékosság

 

 

5 kamrás rendszer

6 kamrás rendszer

s8000 IQ plus rendszer

Az Ön igényei

A nagyobb ablakokért: Nagy ablakokat tervez, egészen 2,20 m magasságig, amelyek megtévesztésig hasonlítanak a fából gyártott ablakokhoz, esetleg kívülről színes és extrém robosztus felülettel rendelkeznek? Akkor tervezzen az 5 kamrás nyílászáróval!

A jó hőszigetelésért: Elsődleges a jó hőszigetelés és a színes, fa utánzatú megjelenés? Akkor Önnek a 6 kamrás rendszerünket ajánljuk.

A különleges igényekért: Csak a legjobb érdekli? Akkor az S8000 IQ plus kimagasló hőszigetelő tulajdonsága garantáltan meggyőzi!

Beépítési mélység

74 mm

74 mm

83 mm

Hőszigetelés’

**

****

*****

Statika

*****

***

*****

Fehér műanyag

Igen

Igen

Igen

acrycolor

Igen

Igen

Igen

Fadekor

Igen

Igen

Igen

Univerzális színes fólia

Igen

Igen

Igen

Designváltozatok

Igen

Igen

Igen

Gecco szellőztető

Igen

Igen

Igen

újrafelhasználható

Igen

Igen

Nem

’A mindenkori üvegezéstől függ. Keresse ablakgyártóját a pontos adatokért!
**jó / *** nagyon jó / **** kiváló / ***** kiemelkedő

Nagyvonalú tervezés és kivitelezés – Gealan S8000IQ


Az S8000 IQ rendszer kifejlesztésekor kiemelt figyelmet szenteltek a profil stabilitásának. Ezért nagyrészt kiesett a fő kamrák nagy dimenzionálása az acélmerevítés felvétele miatt. Az eredmény a standard merevítés igen magas hajlítási szilárdsága, ami szintén a profil stabilitását javítja. Ezáltal már semmi nem áll annak útjában, hogy nagyobb elemek kerüljenek beépítésre, akár 2,20 m magasságig.
 


Meggyőző megjelenés – Gealan S8000IQ


Minden ablak annyira szép, mint a profil, amiből elkészül. Ezért a Gealan S8000 IQ rendszert úgy tervezték, hogy valamennyi optikai elvárásnak megfeleljen: lágy lekerekítések, eltérő üveg lécek és csillogó, sima felületek. Az S8000 IQ rendszert az esztétika és értékesség jellemzi – stílusos ablakok és időtlen elegancia. Tovább emeli a választható opciók mennyiségét, hogy a Gealan S8000 IQ plus rendszer öt- és hatkamrás kivitelének létezik egy formatervezett változata, síkban félig eltolt, különleges formájú ablakszárnya.

 


 

Mindegy, hogy klasszikus vagy formatervezett: A belső, azaz helyiség felőli üveg léc mintegy megkoronázza az ablakot. Nincs olyan igény, melyet ne tudna kielégíteni a 4 választható üveg léc variáns.

 

 

 

Vásárlói vélemények

Tisztelt Áron Ház Kft!

Családi házunk kültéri bejárati ajtajának cseréjét rendeltem meg Önöknél. Köszönetemet szeretném kifejezni Cégük dolgozóinak, amiért a munkát nemcsak jól, hanem precízen, határidőre és szakszerűen végezték el. A megrendeléstől a kivitelezésig mindent korrektül és udvariasan bonyolítottak le teljes megelégedettségünkre! Munkájukhoz jó egészséget kívánunk!

Üdvözlettel

B. Éva
 


Vásárló: B. Éva

Az újonnan beépített műanyag ablakoknak köszönhetően rengeteget javult a lakás hőszigetelése. Most már nem csak télen van meleg a szobában, hanem a nyári hónapok alatt a műanyag ablakok kellemesen hűvösen is tartják a szobákat. Maximálisan meg vagyok elégedve az Áron Ház Kft.-től kapott szolgáltatásokkal, mind a termékekre, mind a beépítő szakemberek munkájára vonatkozóan.

Köszönettel: H. Mária


Vásárló: H. Mária

Egy frissen vett balatoni ház felújitási munkálatai közül az első volt a külső nyilászárók kicseréltetése. Egy ajánlás alapján, elsők között Önöket kértem meg egy árajánlatra. Újpesti üzletükben, Gál Pongrác személyében igazán kellemes és konpetens tárgyalópetnerre találtam. Sikerült megállapodnunk egy műszaki megoldásban, ami -40 éve Németrországban épületgépész tervezöi gyakorlattal- megbizhatónak, korszerünek igérkezett, és más árajánlatokkal összehasonlitva árban is meggyőzött. Az első kidolgozás után többször tökéletesitettük az elgondolást, amig a megbizás létrejött. 

Ezen megbizás kifogástalan lebonyolitása után, a nyilászárók azóta is kifogástalanok, ez év tavaszán további megbizást adtam egy nagyobb ajtó-ablak kombinációra a kert felé, valamint 4 beltéri ajtó szállitására.

Kb. 2 hét mulva lesz ez is kivitelezve, izgalommal várom az eredményt és bizom benne, hogy ez úton sem fogok csalódni. A felújitás kapcsán még további 4 beltéri ajtó fogja a ház komfortosságát növelni. Úgy tervezem, hogy ennek megvalósitásában is Önök lesznek a partnereim.

Üdvezlettel:

B. István

Épületgépész tervezö


Vásárló: B. István

Az Áronház kft. egy újpesti panel teljes körű felújítása során az ablakok, a beltéri ajtók és a bejárati ajtók cseréjét végezte nálunk. Az ablakok és a bejárati ajtó cseréje a felújítás első lépése volt, a beltéri ajtók pedig az utolsó. A munkálatokat az előre megbeszélt menetrend szerint, a határidőket betartva végezték el, ami egy ilyen felújítás során nagyon fontos. A tapasztalt és kulturált beépítőbrigád precíz, minőségi munkát végzett. Az ügyintézők nagyon segítőkészek, és hatékonyan dolgoznak. Csak ajánlani tudom őket.


Vásárló: K. Gábor

Az új műanyag nyílászárók jóvoltából az egész ház hőszigetelése nagyságrendekkel jobb lett, a hideg téli szoba már a múlté. Sokan mondták, hogy szó szerint a bőrömön érzem majd a változást, de nem gondoltam volna, hogy tényleg ekkora lesz a különbség, egyszerűen nincs huzat a lakásban az új ablakok jóvoltából. Nem utolsó sorban a vásárolt nyílászárók beépítése is mindenféle kellemetlenség nélkül megoldódott, a szakemberek hibátlan munkát végeztek.


Vásárló: M. Annamária

A múlt hét folyamán két műanyag ablak lett nálam beszerelve. Az ablakok minősége kiváló, tökéletesen záródnak és nyílnak. A beépítő kollégák az előre megbeszélt időpontban érkeztek, feladatukat remekül ellátták, gyorsan és profin dolgoztak, minden ablakot szakszerűen, kellő odafigyeléssel helyeztek el.

Köszönettel : János
 


Vásárló: N. János

Ajánlatkérés