Áron Ház Kft.
Áron Ház Kft.

Hírek

Gealan S8000IQ profilrendszerek a tökéletes lakókörnyezetért

Gealan S8000IQ profilrendszerek a tökéletes lakókörnyezetért Nyílászáró cserét tervez? Áttekintő cikkünk segít Önnek, könnyedén és gyorsan kiválasztani azt a nyílászárót, amely az Ön igényeinek leginkább megfelel. Az alapvető hőszigetelő és statikai tulajdonságok mellet új ablakát már optikai szempontok alapján is kiválaszthatja. Győződjön meg saját maga a Gealan nyílászáró rendszerek előnyeiről!

 

 

 

 

 

 

Sokoldalúság - Komfort - Klasszikus - Design - Takarékosság

 

 

5 kamrás rendszer

6 kamrás rendszer

s8000 IQ plus rendszer

Az Ön igényei

A nagyobb ablakokért: Nagy ablakokat tervez, egészen 2,20 m magasságig, amelyek megtévesztésig hasonlítanak a fából gyártott ablakokhoz, esetleg kívülről színes és extrém robosztus felülettel rendelkeznek? Akkor tervezzen az 5 kamrás nyílászáróval!

A jó hőszigetelésért: Elsődleges a jó hőszigetelés és a színes, fa utánzatú megjelenés? Akkor Önnek a 6 kamrás rendszerünket ajánljuk.

A különleges igényekért: Csak a legjobb érdekli? Akkor az S8000 IQ plus kimagasló hőszigetelő tulajdonsága garantáltan meggyőzi!

Beépítési mélység

74 mm

74 mm

83 mm

Hőszigetelés’

**

****

*****

Statika

*****

***

*****

Fehér műanyag

Igen

Igen

Igen

acrycolor

Igen

Igen

Igen

Fadekor

Igen

Igen

Igen

Univerzális színes fólia

Igen

Igen

Igen

Designváltozatok

Igen

Igen

Igen

Gecco szellőztető

Igen

Igen

Igen

újrafelhasználható

Igen

Igen

Nem

’A mindenkori üvegezéstől függ. Keresse ablakgyártóját a pontos adatokért!
**jó / *** nagyon jó / **** kiváló / ***** kiemelkedő

Nagyvonalú tervezés és kivitelezés – Gealan S8000IQ


Az S8000 IQ rendszer kifejlesztésekor kiemelt figyelmet szenteltek a profil stabilitásának. Ezért nagyrészt kiesett a fő kamrák nagy dimenzionálása az acélmerevítés felvétele miatt. Az eredmény a standard merevítés igen magas hajlítási szilárdsága, ami szintén a profil stabilitását javítja. Ezáltal már semmi nem áll annak útjában, hogy nagyobb elemek kerüljenek beépítésre, akár 2,20 m magasságig.
 


Meggyőző megjelenés – Gealan S8000IQ


Minden ablak annyira szép, mint a profil, amiből elkészül. Ezért a Gealan S8000 IQ rendszert úgy tervezték, hogy valamennyi optikai elvárásnak megfeleljen: lágy lekerekítések, eltérő üveg lécek és csillogó, sima felületek. Az S8000 IQ rendszert az esztétika és értékesség jellemzi – stílusos ablakok és időtlen elegancia. Tovább emeli a választható opciók mennyiségét, hogy a Gealan S8000 IQ plus rendszer öt- és hatkamrás kivitelének létezik egy formatervezett változata, síkban félig eltolt, különleges formájú ablakszárnya.

 


 

Mindegy, hogy klasszikus vagy formatervezett: A belső, azaz helyiség felőli üveg léc mintegy megkoronázza az ablakot. Nincs olyan igény, melyet ne tudna kielégíteni a 4 választható üveg léc variáns.

 

 

 

Vásárlói vélemények

Az Áron Ház Kft. két ablak és a hozzájuk tartozó párkányok és takarólécek beépítését végezte otthonunkban. Köszönöm szépen! Nagyon szép munkát kaptam! A dolgozók nagyon szépen és tisztán dolgoztak. Nagyon meg vagyok elégedve.


Vásárló: O. Edina

A műanyag nyílászárók cseréjét még június hónapban végezte el nálam az Áron Ház Kft., a helyszíni beépítő kollégák minden esetben profi módon, hiba nélkül végezték munkájukat. Nem utolsósorban pedig a beépített műanyag nyílászárók minősége is kifogástalan, így a tervezett teljes nyílászárócsere hátralévő részét is az Áron Ház Kft.-vel végeztetem. A beltéri ajtók milyenségéről és mennyiségéről, a munkálatok időpontjáról gyorsan sikerült megállapodnunk, bízom a további gördülékeny együttműködésben.


Vásárló: V. Antal

A lakás teljes körű felújításának végén a beltéri ajtók cseréje maradt már csak hátra és a festés, kulcsfontosságú volt az ajtók időre történő leszállítása és beépítése. Történetesen ez maradéktalanul megvalósult, a fenyő ajtók minősége kiváló. A beépítés fázisa probléma nélkül zajlott, időre megérkeztek az urak és egy nap alatt beépítették mind a 6 fa beltéri ajtót. Köszönet a pontosságért és a minőségi munkavégzésért az Áron Ház Kft.-nek!


Vásárló: H. Zoltán

Az újonnan beépített műanyag ablakoknak köszönhetően rengeteget javult a lakás hőszigetelése. Most már nem csak télen van meleg a szobában, hanem a nyári hónapok alatt a műanyag ablakok kellemesen hűvösen is tartják a szobákat. Maximálisan meg vagyok elégedve az Áron Ház Kft.-től kapott szolgáltatásokkal, mind a termékekre, mind a beépítő szakemberek munkájára vonatkozóan.

Köszönettel: H. Mária


Vásárló: H. Mária

Egy frissen vett balatoni ház felújitási munkálatai közül az első volt a külső nyilászárók kicseréltetése. Egy ajánlás alapján, elsők között Önöket kértem meg egy árajánlatra. Újpesti üzletükben, Gál Pongrác személyében igazán kellemes és konpetens tárgyalópetnerre találtam. Sikerült megállapodnunk egy műszaki megoldásban, ami -40 éve Németrországban épületgépész tervezöi gyakorlattal- megbizhatónak, korszerünek igérkezett, és más árajánlatokkal összehasonlitva árban is meggyőzött. Az első kidolgozás után többször tökéletesitettük az elgondolást, amig a megbizás létrejött. 

Ezen megbizás kifogástalan lebonyolitása után, a nyilászárók azóta is kifogástalanok, ez év tavaszán további megbizást adtam egy nagyobb ajtó-ablak kombinációra a kert felé, valamint 4 beltéri ajtó szállitására.

Kb. 2 hét mulva lesz ez is kivitelezve, izgalommal várom az eredményt és bizom benne, hogy ez úton sem fogok csalódni. A felújitás kapcsán még további 4 beltéri ajtó fogja a ház komfortosságát növelni. Úgy tervezem, hogy ennek megvalósitásában is Önök lesznek a partnereim.

Üdvezlettel:

B. István

Épületgépész tervezö


Vásárló: B. István

Egy közelmúltban vásárolt családi ház felújítása során a külső nyílászárók cseréjébe is belevágtunk. Ajánlás útján, első körben az Áron Ház Kft.-t választottam. Személyes értékesítés a budafoki bemutatóteremben meggyőző volt, minden kérdésemre konkrét válaszokat kaptam. Mind a műszaki kérdések, mind a nyílászárók cseréjének lebonyolítása egyértelművé vált, továbbá az igényeimet felmérve kaptam a megfelelő műszaki tartalommal rendelkező nyílászárókra árajánlatot. A döntést nagyban megkönnyítette más nyílászárós cégek hozzá állása az értékesítéshez, nem beszélve az Áron Háztól kapott kedvező árról. Az időpont egyeztetés nem volt „felesleges”, a beépítők pontosan érkeztek, munkájukat kifogástalanul végezték, különös figyelmet fordítva a lakásban található berendezések károkozásának elkerülésére. Természetesen saját tapasztalataim tekintetében az Áron Ház Kft.-t ajánlom majd minden ismerősömnek, amennyiben nyílászárók cseréjét tervezik!
 

Köszönettel:
K. Zoltán
 


Vásárló: K. Zoltán

Ajánlatkérés