Áron Ház Kft.
Áron Ház Kft.

Hírek

Fém, beltéri biztonsági bejárati ajtók!

Fém, beltéri biztonsági bejárati ajtók! Mint minden bejárati ajtó, így a fém biztonsági bejárati ajtók is elsősorban az otthonunkban fellelhető értékek védelmére szolgálnak. Sajnos a betörések száma nem változott az elmúlt évek során, azonban a behatolók felkészültsége sokat javult. Amennyiben biztonsági bejárati ajtó vásárlásán gondolkodik, mindenképpen vegye figyelembe az alábbi szempontokat!

  • Rendelkezzen MABISZ minősítéssel a választott biztonsági bejárati ajtó!
  • „Halk behatolással” ne legyenek képesek betörni.
  • A behatoláshoz szükséges idő minimum 30 másodperc legyen.
  • Milyen anyagok kerültek felhasználásra a gyártás során.


Miért fontos, hogy rendelkezzen MABISZ minősítéssel a választott bejárati ajtó?

  • Mert így egyértelműen látszik, hogy milyen betörésvédelmi szintet képvisel a biztonsági bejárati ajtó.

Miért lényeges, hogy a behatolás tovább tartson, mint 30 másodperc, továbbá ne legyenek képesek a betörők „halk behatolásra”?

  • Erre következetesen jó válasz a zajkeltés. A halk behatolás jóval több időbe telik, míg a hangos behatolást a szomszédok könnyen észreveszik.

A gyártás során felhasznált anyagok fontossága?

  • A legjobb és legtartósabb védelmet a vegyes szerkezetű acélt tartalmazó biztonsági bejárati ajtók. Értelemszerűen egy műanyag vagy fa bejárati ajtók sokkal védtelenebb a behatolni vágyókkal szemben.

Biztonsági bejárati ajtók további tulajdonságai:

  • Felépítésüket tekintve nagyon masszívak.
  • Remekül ellenállnak a különböző mechanikai behatásoknak.
  • Nem deformálódnak mert a szerkezetük merev.
  • Acélmerevítéssel vannak ellátva.
  • 16 ponton záródó acéltüskés zárszerkezettel készülnek.
  • Tűzgátlóak.
  • A zárszerkezet 5 ponton reteszel 3 irányban.
  • Az acéltokba süllyesztett csuklópántok hozzáférhetetlenek.

Az 5 mm vastag zsanéroldali acéltakarás ellehetetleníti a tokból való kifeszítést.
 

Vásárlói vélemények

A műanyag nyílászárók cseréjét még június hónapban végezte el nálam az Áron Ház Kft., a helyszíni beépítő kollégák minden esetben profi módon, hiba nélkül végezték munkájukat. Nem utolsósorban pedig a beépített műanyag nyílászárók minősége is kifogástalan, így a tervezett teljes nyílászárócsere hátralévő részét is az Áron Ház Kft.-vel végeztetem. A beltéri ajtók milyenségéről és mennyiségéről, a munkálatok időpontjáról gyorsan sikerült megállapodnunk, bízom a további gördülékeny együttműködésben.


Vásárló: V. Antal

A lakás teljes körű felújításának végén a beltéri ajtók cseréje maradt már csak hátra és a festés, kulcsfontosságú volt az ajtók időre történő leszállítása és beépítése. Történetesen ez maradéktalanul megvalósult, a fenyő ajtók minősége kiváló. A beépítés fázisa probléma nélkül zajlott, időre megérkeztek az urak és egy nap alatt beépítették mind a 6 fa beltéri ajtót. Köszönet a pontosságért és a minőségi munkavégzésért az Áron Ház Kft.-nek!


Vásárló: H. Zoltán

Az új műanyag nyílászárók jóvoltából az egész ház hőszigetelése nagyságrendekkel jobb lett, a hideg téli szoba már a múlté. Sokan mondták, hogy szó szerint a bőrömön érzem majd a változást, de nem gondoltam volna, hogy tényleg ekkora lesz a különbség, egyszerűen nincs huzat a lakásban az új ablakok jóvoltából. Nem utolsó sorban a vásárolt nyílászárók beépítése is mindenféle kellemetlenség nélkül megoldódott, a szakemberek hibátlan munkát végeztek.


Vásárló: M. Annamária

Tisztelt Áron Ház Kft!

Családi házunk kültéri bejárati ajtajának cseréjét rendeltem meg Önöknél. Köszönetemet szeretném kifejezni Cégük dolgozóinak, amiért a munkát nemcsak jól, hanem precízen, határidőre és szakszerűen végezték el. A megrendeléstől a kivitelezésig mindent korrektül és udvariasan bonyolítottak le teljes megelégedettségünkre! Munkájukhoz jó egészséget kívánunk!

Üdvözlettel

B. Éva
 


Vásárló: B. Éva

A múlt hét folyamán két műanyag ablak lett nálam beszerelve. Az ablakok minősége kiváló, tökéletesen záródnak és nyílnak. A beépítő kollégák az előre megbeszélt időpontban érkeztek, feladatukat remekül ellátták, gyorsan és profin dolgoztak, minden ablakot szakszerűen, kellő odafigyeléssel helyeztek el.

Köszönettel : János
 


Vásárló: N. János

Az Áronház kft. egy újpesti panel teljes körű felújítása során az ablakok, a beltéri ajtók és a bejárati ajtók cseréjét végezte nálunk. Az ablakok és a bejárati ajtó cseréje a felújítás első lépése volt, a beltéri ajtók pedig az utolsó. A munkálatokat az előre megbeszélt menetrend szerint, a határidőket betartva végezték el, ami egy ilyen felújítás során nagyon fontos. A tapasztalt és kulturált beépítőbrigád precíz, minőségi munkát végzett. Az ügyintézők nagyon segítőkészek, és hatékonyan dolgoznak. Csak ajánlani tudom őket.


Vásárló: K. Gábor

Ajánlatkérés