Áron Ház Kft.
Áron Ház Kft.

Hírek

A bőség zavara - bejárati ajtó választék az Áron Ház Kft.-nél

A bőség zavara - bejárati ajtó választék az Áron Ház Kft.-nél Az Áronház Kft. a bejárati ajtók terén is széles választékot kínál vásárlói számára. Az ajtók nem csak esztétikusak, hanem minden biztonsági feltételnek is maradéktalanul megfelelnek.

Az Áron Ház Kft. a bejárati ajtók terén - csakúgy, mint az egyéb nyílászárók esetében - is arra törekszik, hogy ne csak szép, hanem egyszerűen kezelhető és biztonságos termékeket bocsátson vásárlói rendelkezésére.

Ajtóink a klasszikus stílus mellett modern változatokban is megtalálhatóak, sőt a műanyag bejárati ajtók olyan széles választékban állnak vevőink rendelkezésére, hogy nincsenek könnyű helyzetben azok, akiknek választaniuk kell közülük. A termékek változatosságát tovább növeli, hogy igen széles panel- és üvegválasztékkal készülnek.

Törekszünk arra, hogy az általunk gyártott beltéri és kültéri, bejárati ajtók formailag is harmonizáljanak. Egyszerre tartjuk tehát szem előtt az igényes kivitelezést, a biztonsági szempontokat, és a változatos modellek bemutatását. 

Műanyag bejárati ajtajaink különös népszerűségnek örvendenek vásárlóink körében. A termékek többféle katedrál, tiffany és ólmozott üveggel is választhatók. A bejárati ajtók mellett vevőink rendelkezésére állunk felül- és oldalvilágítók nagy választékával is. Ajtajaink zárjának és a paneleknek a betöréssel szembeni ellenálló képessége vásárlóink igénye szerint fokozható.
Vásárlói vélemények

Egy közelmúltban vásárolt családi ház felújítása során a külső nyílászárók cseréjébe is belevágtunk. Ajánlás útján, első körben az Áron Ház Kft.-t választottam. Személyes értékesítés a budafoki bemutatóteremben meggyőző volt, minden kérdésemre konkrét válaszokat kaptam. Mind a műszaki kérdések, mind a nyílászárók cseréjének lebonyolítása egyértelművé vált, továbbá az igényeimet felmérve kaptam a megfelelő műszaki tartalommal rendelkező nyílászárókra árajánlatot. A döntést nagyban megkönnyítette más nyílászárós cégek hozzá állása az értékesítéshez, nem beszélve az Áron Háztól kapott kedvező árról. Az időpont egyeztetés nem volt „felesleges”, a beépítők pontosan érkeztek, munkájukat kifogástalanul végezték, különös figyelmet fordítva a lakásban található berendezések károkozásának elkerülésére. Természetesen saját tapasztalataim tekintetében az Áron Ház Kft.-t ajánlom majd minden ismerősömnek, amennyiben nyílászárók cseréjét tervezik!
 

Köszönettel:
K. Zoltán
 


Vásárló: K. Zoltán

Az Áron Ház Kft. két ablak és a hozzájuk tartozó párkányok és takarólécek beépítését végezte otthonunkban. Köszönöm szépen! Nagyon szép munkát kaptam! A dolgozók nagyon szépen és tisztán dolgoztak. Nagyon meg vagyok elégedve.


Vásárló: O. Edina

A múlt hét folyamán két műanyag ablak lett nálam beszerelve. Az ablakok minősége kiváló, tökéletesen záródnak és nyílnak. A beépítő kollégák az előre megbeszélt időpontban érkeztek, feladatukat remekül ellátták, gyorsan és profin dolgoztak, minden ablakot szakszerűen, kellő odafigyeléssel helyeztek el.

Köszönettel : János
 


Vásárló: N. János

A lakás teljes körű felújításának végén a beltéri ajtók cseréje maradt már csak hátra és a festés, kulcsfontosságú volt az ajtók időre történő leszállítása és beépítése. Történetesen ez maradéktalanul megvalósult, a fenyő ajtók minősége kiváló. A beépítés fázisa probléma nélkül zajlott, időre megérkeztek az urak és egy nap alatt beépítették mind a 6 fa beltéri ajtót. Köszönet a pontosságért és a minőségi munkavégzésért az Áron Ház Kft.-nek!


Vásárló: H. Zoltán

A műanyag nyílászárók cseréjét még június hónapban végezte el nálam az Áron Ház Kft., a helyszíni beépítő kollégák minden esetben profi módon, hiba nélkül végezték munkájukat. Nem utolsósorban pedig a beépített műanyag nyílászárók minősége is kifogástalan, így a tervezett teljes nyílászárócsere hátralévő részét is az Áron Ház Kft.-vel végeztetem. A beltéri ajtók milyenségéről és mennyiségéről, a munkálatok időpontjáról gyorsan sikerült megállapodnunk, bízom a további gördülékeny együttműködésben.


Vásárló: V. Antal

Az új műanyag nyílászárók jóvoltából az egész ház hőszigetelése nagyságrendekkel jobb lett, a hideg téli szoba már a múlté. Sokan mondták, hogy szó szerint a bőrömön érzem majd a változást, de nem gondoltam volna, hogy tényleg ekkora lesz a különbség, egyszerűen nincs huzat a lakásban az új ablakok jóvoltából. Nem utolsó sorban a vásárolt nyílászárók beépítése is mindenféle kellemetlenség nélkül megoldódott, a szakemberek hibátlan munkát végeztek.


Vásárló: M. Annamária

Ajánlatkérés