Áron Ház Kft.
Áron Ház Kft.

CSALÁDI OTTHONTEREMTÉSI KEDVEZÉNY (CSOK)

CSALÁDI OTTHONTEREMTÉSI KEDVEZÉNY (CSOK)

 

Ki igényelheti a CSOK-ot?

 

Hol igényelhetem a CSOK-ot?

az igénylést hitelintézethez (jelzáloghitel intézetek, kereskedelmi bankok, takarékszövetkezetek) kell benyújtani. (A Citibanknál és CIB banknál egyelőre nem működik a CSOK-program, a többi banknál igen.) A bankfiókokban részletes tájékoztatást nyújtanak az igénylés feltételeiről, a beszerzendő papírokról, ügymenetről. Általában ennek díja változó, de maximum 30.000 Ft.

 

Milyen alapvető papírok szükségesek a CSOK igényléséhez?

NAV által kiállított, 15 napnál nem régebbi okirat a köztartozás mentességről társadalombiztosítási jogviszony (legalább 180 nap) fennállásának igazolása a TB-től nyilatkozat arról, hogy az igénylő és házastársa, gyermekei nevén nincs ingatlan adás-vételi szerződés (legyen benne feltüntetve a CSOK igénybevétele is) érvényes okmányok, lakcímkártya, személyi igazolvány, adókártya. Nemcsak a felnőtteknek, hanem a gyereknek is születési anyakönyvi kivonat a gyereknek, szülőknek házassági anyakönyvi kivonat kérhetik még a lakás alaprajzát, valamint munkáltatói igazolást is egyéb papírok ügyében érdemes tájékozódni a választott hitelintézetnél

 

Mennyi CSOK jár nekem?

   
  Gyermekek száma Négyzetméter Összeg
Új lakás építés vagy vásárlás 1 gyermek   600.000 Ft
  2 gyermek   2.600.000 Ft
  3 vagy több gyermek   10.000.000 Ft
Használt lakás vásárlás vagy bővítés 1 gyermek 40-55 m2 550.000 Ft
    55 m2 felett 600.000 Ft
  2 gyermek 50-65 m2 880.000 Ft
    65-80 m2 1.100.000 Ft
    80 m2 felett 1.430.000 Ft
  3 gyermek 60-75 m2 1.320.000 Ft
    75-90 m2 1.650.000 Ft
    90m2 felett 2.200.000 Ft
  4 gyermek vagy több 70-85 m2 1.760.000 Ft
    85-100 m2 2.200.000 Ft
    100 m2 felett 2.750.000 Ft

 

Plusz kedvezményes hitel?

A 10 millió forintos vissza nem térítendő támogatás mellett felvehető 10 millió Ft - a korábbinál 3 százalékkal kedvezőbb kamatú - 3 százalék kamatú hitel is. Ennek feltételei megegyeznek az otthonteremtési támogatás kritériumaival Kamat: 25 évből öt évre rögzítik a kamatperiódust, de ezt követően is garantálja az állam a kínált 3 százalékos kamatelőnyt

Árajánlat

Amennyiben egyedi árajánlatra van szüksége, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk, készséggel állunk rendelkezésére

Ajánlatkérés

Vásárlói vélemények

Az Áron Ház Kft. két ablak és a hozzájuk tartozó párkányok és takarólécek beépítését végezte otthonunkban. Köszönöm szépen! Nagyon szép munkát kaptam! A dolgozók nagyon szépen és tisztán dolgoztak. Nagyon meg vagyok elégedve.


Vásárló: O. Edina

A műanyag nyílászárók cseréjét még június hónapban végezte el nálam az Áron Ház Kft., a helyszíni beépítő kollégák minden esetben profi módon, hiba nélkül végezték munkájukat. Nem utolsósorban pedig a beépített műanyag nyílászárók minősége is kifogástalan, így a tervezett teljes nyílászárócsere hátralévő részét is az Áron Ház Kft.-vel végeztetem. A beltéri ajtók milyenségéről és mennyiségéről, a munkálatok időpontjáról gyorsan sikerült megállapodnunk, bízom a további gördülékeny együttműködésben.


Vásárló: V. Antal

Az újonnan beépített műanyag ablakoknak köszönhetően rengeteget javult a lakás hőszigetelése. Most már nem csak télen van meleg a szobában, hanem a nyári hónapok alatt a műanyag ablakok kellemesen hűvösen is tartják a szobákat. Maximálisan meg vagyok elégedve az Áron Ház Kft.-től kapott szolgáltatásokkal, mind a termékekre, mind a beépítő szakemberek munkájára vonatkozóan.

Köszönettel: H. Mária


Vásárló: H. Mária

A múlt hét folyamán két műanyag ablak lett nálam beszerelve. Az ablakok minősége kiváló, tökéletesen záródnak és nyílnak. A beépítő kollégák az előre megbeszélt időpontban érkeztek, feladatukat remekül ellátták, gyorsan és profin dolgoztak, minden ablakot szakszerűen, kellő odafigyeléssel helyeztek el.

Köszönettel : János
 


Vásárló: N. János

A lakás teljes körű felújításának végén a beltéri ajtók cseréje maradt már csak hátra és a festés, kulcsfontosságú volt az ajtók időre történő leszállítása és beépítése. Történetesen ez maradéktalanul megvalósult, a fenyő ajtók minősége kiváló. A beépítés fázisa probléma nélkül zajlott, időre megérkeztek az urak és egy nap alatt beépítették mind a 6 fa beltéri ajtót. Köszönet a pontosságért és a minőségi munkavégzésért az Áron Ház Kft.-nek!


Vásárló: H. Zoltán

Az új műanyag nyílászárók jóvoltából az egész ház hőszigetelése nagyságrendekkel jobb lett, a hideg téli szoba már a múlté. Sokan mondták, hogy szó szerint a bőrömön érzem majd a változást, de nem gondoltam volna, hogy tényleg ekkora lesz a különbség, egyszerűen nincs huzat a lakásban az új ablakok jóvoltából. Nem utolsó sorban a vásárolt nyílászárók beépítése is mindenféle kellemetlenség nélkül megoldódott, a szakemberek hibátlan munkát végeztek.


Vásárló: M. Annamária

Ajánlatkérés