Áron Ház Kft.
Áron Ház Kft.

CSALÁDI OTTHONTEREMTÉSI KEDVEZÉNY (CSOK)

CSALÁDI OTTHONTEREMTÉSI KEDVEZÉNY (CSOK)

 

Ki igényelheti a CSOK-ot?

 

Hol igényelhetem a CSOK-ot?

az igénylést hitelintézethez (jelzáloghitel intézetek, kereskedelmi bankok, takarékszövetkezetek) kell benyújtani. (A Citibanknál és CIB banknál egyelőre nem működik a CSOK-program, a többi banknál igen.) A bankfiókokban részletes tájékoztatást nyújtanak az igénylés feltételeiről, a beszerzendő papírokról, ügymenetről. Általában ennek díja változó, de maximum 30.000 Ft.

 

Milyen alapvető papírok szükségesek a CSOK igényléséhez?

NAV által kiállított, 15 napnál nem régebbi okirat a köztartozás mentességről társadalombiztosítási jogviszony (legalább 180 nap) fennállásának igazolása a TB-től nyilatkozat arról, hogy az igénylő és házastársa, gyermekei nevén nincs ingatlan adás-vételi szerződés (legyen benne feltüntetve a CSOK igénybevétele is) érvényes okmányok, lakcímkártya, személyi igazolvány, adókártya. Nemcsak a felnőtteknek, hanem a gyereknek is születési anyakönyvi kivonat a gyereknek, szülőknek házassági anyakönyvi kivonat kérhetik még a lakás alaprajzát, valamint munkáltatói igazolást is egyéb papírok ügyében érdemes tájékozódni a választott hitelintézetnél

 

Mennyi CSOK jár nekem?

   
  Gyermekek száma Négyzetméter Összeg
Új lakás építés vagy vásárlás 1 gyermek   600.000 Ft
  2 gyermek   2.600.000 Ft
  3 vagy több gyermek   10.000.000 Ft
Használt lakás vásárlás vagy bővítés 1 gyermek 40-55 m2 550.000 Ft
    55 m2 felett 600.000 Ft
  2 gyermek 50-65 m2 880.000 Ft
    65-80 m2 1.100.000 Ft
    80 m2 felett 1.430.000 Ft
  3 gyermek 60-75 m2 1.320.000 Ft
    75-90 m2 1.650.000 Ft
    90m2 felett 2.200.000 Ft
  4 gyermek vagy több 70-85 m2 1.760.000 Ft
    85-100 m2 2.200.000 Ft
    100 m2 felett 2.750.000 Ft

 

Plusz kedvezményes hitel?

A 10 millió forintos vissza nem térítendő támogatás mellett felvehető 10 millió Ft - a korábbinál 3 százalékkal kedvezőbb kamatú - 3 százalék kamatú hitel is. Ennek feltételei megegyeznek az otthonteremtési támogatás kritériumaival Kamat: 25 évből öt évre rögzítik a kamatperiódust, de ezt követően is garantálja az állam a kínált 3 százalékos kamatelőnyt

Árajánlat

Amennyiben egyedi árajánlatra van szüksége, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk, készséggel állunk rendelkezésére

Ajánlatkérés

Vásárlói vélemények

Az Áron Ház Kft. két ablak és a hozzájuk tartozó párkányok és takarólécek beépítését végezte otthonunkban. Köszönöm szépen! Nagyon szép munkát kaptam! A dolgozók nagyon szépen és tisztán dolgoztak. Nagyon meg vagyok elégedve.


Vásárló: O. Edina

Az Áronház kft. egy újpesti panel teljes körű felújítása során az ablakok, a beltéri ajtók és a bejárati ajtók cseréjét végezte nálunk. Az ablakok és a bejárati ajtó cseréje a felújítás első lépése volt, a beltéri ajtók pedig az utolsó. A munkálatokat az előre megbeszélt menetrend szerint, a határidőket betartva végezték el, ami egy ilyen felújítás során nagyon fontos. A tapasztalt és kulturált beépítőbrigád precíz, minőségi munkát végzett. Az ügyintézők nagyon segítőkészek, és hatékonyan dolgoznak. Csak ajánlani tudom őket.


Vásárló: K. Gábor

A múlt hét folyamán két műanyag ablak lett nálam beszerelve. Az ablakok minősége kiváló, tökéletesen záródnak és nyílnak. A beépítő kollégák az előre megbeszélt időpontban érkeztek, feladatukat remekül ellátták, gyorsan és profin dolgoztak, minden ablakot szakszerűen, kellő odafigyeléssel helyeztek el.

Köszönettel : János
 


Vásárló: N. János

Egy frissen vett balatoni ház felújitási munkálatai közül az első volt a külső nyilászárók kicseréltetése. Egy ajánlás alapján, elsők között Önöket kértem meg egy árajánlatra. Újpesti üzletükben, Gál Pongrác személyében igazán kellemes és konpetens tárgyalópetnerre találtam. Sikerült megállapodnunk egy műszaki megoldásban, ami -40 éve Németrországban épületgépész tervezöi gyakorlattal- megbizhatónak, korszerünek igérkezett, és más árajánlatokkal összehasonlitva árban is meggyőzött. Az első kidolgozás után többször tökéletesitettük az elgondolást, amig a megbizás létrejött. 

Ezen megbizás kifogástalan lebonyolitása után, a nyilászárók azóta is kifogástalanok, ez év tavaszán további megbizást adtam egy nagyobb ajtó-ablak kombinációra a kert felé, valamint 4 beltéri ajtó szállitására.

Kb. 2 hét mulva lesz ez is kivitelezve, izgalommal várom az eredményt és bizom benne, hogy ez úton sem fogok csalódni. A felújitás kapcsán még további 4 beltéri ajtó fogja a ház komfortosságát növelni. Úgy tervezem, hogy ennek megvalósitásában is Önök lesznek a partnereim.

Üdvezlettel:

B. István

Épületgépész tervezö


Vásárló: B. István

A műanyag nyílászárók cseréjét még június hónapban végezte el nálam az Áron Ház Kft., a helyszíni beépítő kollégák minden esetben profi módon, hiba nélkül végezték munkájukat. Nem utolsósorban pedig a beépített műanyag nyílászárók minősége is kifogástalan, így a tervezett teljes nyílászárócsere hátralévő részét is az Áron Ház Kft.-vel végeztetem. A beltéri ajtók milyenségéről és mennyiségéről, a munkálatok időpontjáról gyorsan sikerült megállapodnunk, bízom a további gördülékeny együttműködésben.


Vásárló: V. Antal

Egy közelmúltban vásárolt családi ház felújítása során a külső nyílászárók cseréjébe is belevágtunk. Ajánlás útján, első körben az Áron Ház Kft.-t választottam. Személyes értékesítés a budafoki bemutatóteremben meggyőző volt, minden kérdésemre konkrét válaszokat kaptam. Mind a műszaki kérdések, mind a nyílászárók cseréjének lebonyolítása egyértelművé vált, továbbá az igényeimet felmérve kaptam a megfelelő műszaki tartalommal rendelkező nyílászárókra árajánlatot. A döntést nagyban megkönnyítette más nyílászárós cégek hozzá állása az értékesítéshez, nem beszélve az Áron Háztól kapott kedvező árról. Az időpont egyeztetés nem volt „felesleges”, a beépítők pontosan érkeztek, munkájukat kifogástalanul végezték, különös figyelmet fordítva a lakásban található berendezések károkozásának elkerülésére. Természetesen saját tapasztalataim tekintetében az Áron Ház Kft.-t ajánlom majd minden ismerősömnek, amennyiben nyílászárók cseréjét tervezik!
 

Köszönettel:
K. Zoltán
 


Vásárló: K. Zoltán

Ajánlatkérés